Vyvrcholebie do úst,baby ake to je?Chceme to spriatelom skusit ale bojim sa ci sa z toho nepovraciam,poradte mi!
Vyvrcholenie do úst-sex
ej boha ludia ja to vyskusam tiez
ked som ho milovala, bolo mi to jedno.. prijemne da sa povedat, spapat "nieco z neho" skvely pocit som mala z toho, a ked som videla aky je spokojny
vyskúšajte prevariť mlieko, ešte teplé osoliť a dať pár kvapiek octu. To aj trošku to mlieko aj zrazí a vyzerá a chutí aj ako ajakuát. ochutnajte a uvidíte.
mne to furt chuti na slano. ci poredtym nieco vypije alebo nie... vzdy take slansie no a samozrejme teplejsie
vravi sa ze ananas, ale to musi byt cca 2 dni pred.. nie 2 h od !! mne sa priatel robi do ust, aj to prehltem, okrem ked je napr. vecer a som hladna (a nechcem uz nic jest), tak neprehltam, bo to by mi bolo fakt zle :) a aku to ma chut? pre mna normalnu... ako smrdkat to smrdka trochu, ale chutovo to necitim..
musi zjest ananas alebo vypit ananasovy dzus, ale moj drahy ho ma sladke napr aj po borovicke s dzusom.....
Kedy to byva sladke??ked zje ananas?=)
jpodla toho ako sa stravuje, podla toho to ma aj hcut, niekedy je to sladke, niekedy horke ......
a aku to ma chut?
Vzťah musíte mat otvorení rozprávať sa o problémoch pocitoch čo je pre vás zle a dobre a ked to skúsite a tebe bude s toho zle jednoducho prestanete a je...