Vyvrcholebie do úst,baby ake to je?Chceme to spriatelom skusit ale bojim sa ci sa z toho nepovraciam,poradte mi!
Vyvrcholenie do úst-sex
kaja, mozno je to aj cvikom, to neviem, ale ak by si to robila kazdy den tak bu si si na to urcite zvykla....
riešite tu také veci... myslíte, že vy vašim priateľom chutíte? tiež to nie je bohviečo a robia to pre vás... tak prečo nemôžete aj vy pre nich? ja to môjmu robím... síce beriem hak ale vždy sa mi robí do úst... doteraz som vždy aj spapala... teraz začal papať on veľa tvarohu a kreatin (chce mať veľké svaly:D) takže je to strašne husté a nemôžem to jesť... a musím sa priznať že mi to chýba:(
leerka a myslíš, že je to cvikom? že keby som o robila častejšie, tak si zvyknem?
no tomu mojmu by asi nestacilo mat oralny sex len 1x za 2 tyzdne....ale ja ho zase robim rada, vobec m to nevadi,aj ked osm mala obdobie, ze som mu to nerobila, lebo sa mi neak hnusilo....ale preslo t oa teray to robim velmi rada
noo,mne to tiez moc nechuti ale ked vidim priatela aky je rad a spokojny tak to urobim..stoji mi to zato..ale raz sa mi stalo ze nejake 3-4 hodky predtym pil a dal si pedro taak to bolo hnusne,slane,fuuj jak keby som si rozriedila sol v husom teplom mlieku.fuuj..ale inak s tym nemam problem..asi v nocom co sa tyka sexu a milovania :)
mna napína už na začiatku z tých kvapôčok lásky. až len keĎ to cítim v ústach napne ma. Nie je mi to hnusné, lebo ho milujem, ale na toto si neviem zvyknúť. Myslíte že tréningom sa to zlepší. lebo teraz to robím tak raz za dva týždne.
chut semena dost zalezi od toho co partner v dany den jedol
Sem asi odpisuju same neprajnice semena, autorke, neries, uvedom si jedno, v principe to je ze mužské semeno obsahuje spermie, fruktózu, vodu, kyselinu askorbovú (vitamín C), kyselinu citrónovú, enzýmy, bielkoviny, stopy fosfátov, bikarbonátov a zinku. Nieje to o nic nechutnejsie a horsie ako sliny... a dalsia vec, k tym slinam, sliny su menej hygienicke pretoze sa nachadzaju v ustach ( hlavne miesto pre spinu a bakterie ) avsak ejakulát (semeno...) je v principe zavrsenim a cielom celeho organizmu, je to to najlepsie co ti moze partner dat... no a samozrejme, ma to specificku koezistenciu ale myslim ze ak ste schopne vypit acydodfilne mlieko a borovicku tak nieco takto primitivne a menej nechutne vas nemoze napnut... fakt, je to len o psychike, inak by vam to malo fyzicky chutit... berte to tak ze vlasne male dieta ( to take to male, mile a roztomile na co sa stale divate s tuzbou v ociach) je vlastne z polovice zasluha semena ( spermie ) a takisto ste aj vy z polovice spermia ( ktora z vas nieje nech mi napise a zasmejem sa od chuti )
ja som svojho dostala tak, ze ma prosil, ze nech mu uz dam pokoj... bolo to sice asi len 4 krat, ale kazdu hodinu som mu robila oral :))
Takze mozem napisat,ze je to uplne nechutne.Mne ked to spravil(dopredu ma na to pripravil),naplo mna a musela som sa napit.Nechutne.Uz len to,ako to smrdi,nieto mat to v ustach :DVyskusaj,ale nie je to na kazdy den :-)