chcela by som sa spytat co by to asi mohlo byt a ci by mi pomohli nejake volnopredajne lieky z lekarne ak mam biely dost husty vytok nie je hrudkovity ale zapacha ako po kyslej smotane?nic ma tam dole ani nepali a ani nesvrbi..toto su kvasinky?
co so mnou tam dole je?
Bubenatko..uz si mala niekedy takýto vytok, alebo nie?Ja mavam výtoky raz za cas..ale ked sa nejaky vysktne idem ku gynekologicke.Aj teraz som mala vytok(husty,bez zapachu a svrbenia).A doktor na to ze mám tam 2 bakterie, dal mi vaginalne čapiky a este antibiotika pre mna aj pre partnera. Tak aj na tvojom mieste by ho radsej navstivila.To je len moja rada:)
bubenatko, máš len zmenene ph v pošve, kup si čípky MALDION v lekárni a daj si vždy na noc, cele douživaj aj ked vytok ustne a bude pokoj.to je normálne
paneboze preco ju strasite, ak nema tzv. subjektivne problemy, tak jej lekar na to nic neda, lebo vie, ze jej nic nie je...niektore zeny maju cely zivot viac vytoku ako ine......moja, ak ta to nepali ani nesvrbi, nic to nie je.....nedavaj si tam lieky, lebo si tam mozes zniicit prirodzene prostredie posvy apotom len mozes mat problemy....
na mierny vytok zabera pravidelne pouzivanie gelu na intimnu hygienu, ale v tvojom pripade to bude vaznejsie a bolo by vhodne zajst ku gynekologovi, nech ti predpise liek. to ti rychlo zaberie.
ale prd,nicim ta nenakazil. pokial to nie je cudne sfarbene,nezapacha,nesvrbi, tak to tam nechaj,asi to plni nejaku funkciu :) myslim ze je to normalne
Môže nakazil ťa niečim. Ja kym som bola bez chlapa tak som nemala žiadne problémy. A teraz keď mam chlapa tak mam aj problémy, ktoré som dovtedy nepoznala.
ano ale ja mam pocit ze je ho az prilis vela..je taky ze sa netaha ako ten priesvitny ktory bezne mam..len pachne kyslo po smotane..a som v tej druhej faze zatial..ovulacia je tusim az po nej..mam to od skoncenia predoslej menstruacie kedy som mala nejake dost vasnive milenecke chvilky..nemoze to byt aj od toho?
teraz pozeram, ak je vytok kysly, teda pach ked je kysly, mas vela laktobacilov, takze mas v posve presne to, co by tam chcela mat kazda zena, ktora trpi kandidozou, teda kvasinkami,...tak si to tam straz.....
nie, nie su to kvasinky, vytok, alebo hlien zavisi, v akej faze cyklu prave si, ja mam pred menzesom asi tyzden taky vytok ako hovoris...je to ok, nerob s tym nic....tiez mam husty vytok v case ovulacie a tak...este sa moze jednat o premnozenie laktobacylov, co sa tiez nelieci, pretoze keby si to liecila, zabila by si ich a mala by si potom kvasinky...nechaj to tak, ak ta nic nepali a nesvrbi, nezaoberaj sa tym....