Sny o smrti. Co to znamena?

Severka

aj mne sa niekolkokrat snivalo o smrti. Ako ma niekolkokrat chladokrvne zabil jeden zahaleny muz. Ci ma pobodal z nozom alebo zastrelil do hlavy a do srdca a kolkokrat som prisla aj o hlavu, kolkokrat ma obesili a kolkokrat ma pochovali v hrobe.

To je dobre znamenie :-). To je myticka smrt. Novy zivot a novy zaciatok. Zmena. A zmena je zivot.

Natália tvoja

Snivala som s detkom
A dal mi maly konár a to povedal ze tento konar da nateba pozor a potom sa blyskalo hrmelo
A tedy som isla von do dvora a ten konar som ukazala na nebo a tedy zacolo prsat a detko isiel do neba :( mozem sa spitat co znamená toto?? :( moj detko tak 6 mesiace uz ne zije :( a teraz taketo som snivala :((( ????

bulimicka562

mne sa ako bulimicke casto sniva ako som v potravinach som tam sama zamknuta a ladujem sa jedlom, potom si strkam prsty do krku a zas a znova a ako mi trcia kosti aka som spokojna so sebou ze som taka stihla

[zruseny35]

Klaudiamjl...to "čoskoro",býva ešte dlho,na druhom svete je čas trochu iný :)
Vlastnu smrť vraj predpovedaju sny o svadbe - ked niekoho vidíme v svadobných BIELYCH šatách.Neviem ako to je ,lebo mne sa to pred 8r snivalo,a to som ešte tu :D
lizza...tá smrť može znamenať tvoj HNEV na tvoj život,ktorý ťa možno nebaví.Snom to iba ventiluješ.

frgbj km bvg

Ak to tu ešte funguje chcel by som sa popytat čo znamená keď sa mi sníva alebo V noci vkuse myslím na niekoho smrt

lulushinka

pred mesiacom mi vyskocil z okna kamarat.. zo vcera na dnes sa mi snivalo ze som sedela v krcme otocena smerom k baru. zrazu ma niekto chytil za rameno.. ked som sa otocila sedel tam moj mrtvy kamarat a neveriacky som sa na neho pozerala... smutnymi ocami sa na mna pozrel a povedal mi pod so mnou.. bez slova som sa zdvihla a isla som s nim... v tom som sa zobudila na to ze mi strasne zovrelo zaludok.. co to moze znamenat?