Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Osteoporoza

Súvisiaci obsah

mjanik

navrhnuté rôzne bylinky ti moc nepomôžu.Ak sa ale chceš naozaj vyliečiť,tak musíš si dať doporiadku obličky,ich úlohou je ukladať vápnik do kosti a udržať ho tam-akupunktúra

RNG

mira, mas ciastocne pravdu, ale nie celkom.
Zle travenie mozes mat aj napriek spravnej strave(nedostatok kyselin a enzymov moze byt geneticky, s pokrocilym vekom alebo ako nasledok mikrobialneho utoku na zaludok a creva, pripadne aj pankreas a pecen).
A rozhadzane hormony tiez mozu sposobit zle hospodarenie s mineralmi.
A tieto priciny treba adresovat v prvom rade a pripadne pouzivat prislusne doplnky na odstranenie jednotlivych pricin

- mira

Osteoporóza je choroba z nadbytku. Z nadbytku bielkovín a cukru. Tieto potraviny spôsobujú prekyselenie a nárazníkovú reakciu, ktorou sa odoberá vápnik z kostí na vyrovnanie kyslosti krvi. Sprievodným javom je i zlé trávenie, zahlienenie čriev a iné.
Zvýšenie príjmu mliečnych výrobkov stav ešte zhorší.

[zruseny12]

RNG
ano to viem...
este som rozmyslala,ze keby som to***CALTRATE PLUS*** brala pri hlavnom jedle,kde beriem aj ***TRAVIACE ENZYMY***
tak aj tak by sa ***ZATAZOVALI OBLICKY***
DAKUJEM ZA ODPOVED

RNG

ivka, zelena musla z Noveho Zealandu je vyborny prostriedok na budovanie klbov a sliach. Najlepsi vyrobok z nej je vytazok predavany pod menom Lyprinol.
Ci somotny ale staci, neviem. Ja som s tym pouzival aj vacsie davky vitaminu C, E , glukosamin, MSM a enzymy.
A vyliecil som si viacero klbovych problemov, od nastupujucej koxartrozy az po 2 x prpblemy s kolenami a raz laket a ramenny klb.

Ivka 1

Mlady pomozu zmesy mineralov vo vyvazenom pomere a v chelatovej forme.
Doplnis tak mineralne latky vapnik,fosfor,molybden.
Na chrupavky je velmi dobre aloe s pridavkom chondroitinu, chondrosulfatu,glukozaminu, MSM a vitaminu C.
Na to, aby sa chrupavky netreli o seba a neposkodzovali sa je potrebne doplnit kyselinu hyaluronovu. Posobi ako prirodzeny lubrikant a nahradza tak synovialnu tekutinu,ktora zacina vysychat aj u mladych ludi. Priciny poskodenia chrupavky mozu byt aj nasledkom sportovych aktivit alebo tazsej fyzickej prace,ktora zatazuje klby.

- mira

Nemusíš zháňať exotické prípravky. stačí ti dbať na to aby si mal v strave dostatok zelených zelenín a zelených vňatí. Tie dodávajú chrupavkám pružnosť a pevnosť. Podobne i prirodzene kvasené zeleniny, napr. nepresolená kvasená kapusta a i.
Naopak stav chrupaviek zhoršujú slané pečené suché a tvrdé potraviny.