Osteoporoza

Súvisiaci obsah

mjanik

navrhnuté rôzne bylinky ti moc nepomôžu.Ak sa ale chceš naozaj vyliečiť,tak musíš si dať doporiadku obličky,ich úlohou je ukladať vápnik do kosti a udržať ho tam-akupunktúra

RNG

mira, mas ciastocne pravdu, ale nie celkom.
Zle travenie mozes mat aj napriek spravnej strave(nedostatok kyselin a enzymov moze byt geneticky, s pokrocilym vekom alebo ako nasledok mikrobialneho utoku na zaludok a creva, pripadne aj pankreas a pecen).
A rozhadzane hormony tiez mozu sposobit zle hospodarenie s mineralmi.
A tieto priciny treba adresovat v prvom rade a pripadne pouzivat prislusne doplnky na odstranenie jednotlivych pricin

- mira

Osteoporóza je choroba z nadbytku. Z nadbytku bielkovín a cukru. Tieto potraviny spôsobujú prekyselenie a nárazníkovú reakciu, ktorou sa odoberá vápnik z kostí na vyrovnanie kyslosti krvi. Sprievodným javom je i zlé trávenie, zahlienenie čriev a iné.
Zvýšenie príjmu mliečnych výrobkov stav ešte zhorší.

[zruseny12]

RNG
ano to viem...
este som rozmyslala,ze keby som to***CALTRATE PLUS*** brala pri hlavnom jedle,kde beriem aj ***TRAVIACE ENZYMY***
tak aj tak by sa ***ZATAZOVALI OBLICKY***
DAKUJEM ZA ODPOVED

RNG

ivka, zelena musla z Noveho Zealandu je vyborny prostriedok na budovanie klbov a sliach. Najlepsi vyrobok z nej je vytazok predavany pod menom Lyprinol.
Ci somotny ale staci, neviem. Ja som s tym pouzival aj vacsie davky vitaminu C, E , glukosamin, MSM a enzymy.
A vyliecil som si viacero klbovych problemov, od nastupujucej koxartrozy az po 2 x prpblemy s kolenami a raz laket a ramenny klb.

Ivka 1

Mlady pomozu zmesy mineralov vo vyvazenom pomere a v chelatovej forme.
Doplnis tak mineralne latky vapnik,fosfor,molybden.
Na chrupavky je velmi dobre aloe s pridavkom chondroitinu, chondrosulfatu,glukozaminu, MSM a vitaminu C.
Na to, aby sa chrupavky netreli o seba a neposkodzovali sa je potrebne doplnit kyselinu hyaluronovu. Posobi ako prirodzeny lubrikant a nahradza tak synovialnu tekutinu,ktora zacina vysychat aj u mladych ludi. Priciny poskodenia chrupavky mozu byt aj nasledkom sportovych aktivit alebo tazsej fyzickej prace,ktora zatazuje klby.

- mira

Nemusíš zháňať exotické prípravky. stačí ti dbať na to aby si mal v strave dostatok zelených zelenín a zelených vňatí. Tie dodávajú chrupavkám pružnosť a pevnosť. Podobne i prirodzene kvasené zeleniny, napr. nepresolená kvasená kapusta a i.
Naopak stav chrupaviek zhoršujú slané pečené suché a tvrdé potraviny.