zeny nemate niekedy pocit ze je toho privela??

Príspevok v téme: zeny nemate niekedy pocit ze je toho privela??
luciferka

Ahojte, mam len 21 rokov a pripadam si ako 40 rocna...,studujem na dennom studiu, popritom brigadujem na dvoch miestach,byvam s priatelom v byte, staram sa o domacnost. Dnes mam za sebou skolu od 8 do 5.Momentalne je uz po 22 hodine,doupratovala som,prave zehlim, cakam az doperie pracka,umyjem vanu,a az potom mi ostane trocha casu na seba a padnem mrtva do postele.A rano skola a robota. Ako zvladate tento zhon? a to si ani neviem predstavit az raz budem mat deti....

op

ja ti nevycitam! len som sa pytala?! inak je to v pohode ja mam sestru tiez zije s frajerom ma uz 9 rocnu dcerku no a ma to tak isto ako ty len nechodi do skoly ale do roboty !a je rada ked vecer si sadne pred telku a nechce sa jej ani si nabrat nieco jest co je taka unavena !

luciferka

periem druhykrat dnes, a neboj sa nelezala som...., necakala som vycitky, skor nejake rady, a priatel ma toho este viac ako ja, tak ho nemozem este viac zatazovat, pomaha len ked ma cas

op

hej ????ma pravdu,a co robi frajer? ci mas takeho "zasedenca"?co nic nespravi?!tak sa necuduj ze je toho vela!vsetko sa da !trosku si to porozdeluj (myslim robotu co mas doma)zehlenie a tak...a nak ti pomoha aj frajer z niecim predsa aj chlapy mozu nieco robit nie len my zeny! :)

?????

a čo si robila od 17,OO do teraz ak teraz perieš? veď pračka sa dá naprogramovať, že keď prídeš domov máš vypraté. a žehlenie? to predsa nie je každý deň. a priateľ nepomáha? A aj upratovanie nie je každý deň.