Ahojte, prosím vás, chcela by som sa spýtat, ako môzem schudnút...uz som skúsila aj cvicenie a diéty ale potom ma to prestalo bavit....no ked sa pozriem na seba do zrkadla..tak mi je zle..mám obrovskú rit a tucné stehná...niekedy ma fakt prepadne vlcí hlad a neviem si pomôct.....chcem sa spýtat, ze co môzem jest aby som nepribrala....zacnem chodit do posilky a tak...aa nemáte nejaký dobrý recept na chudnutie? prosím, lebo uz som zúfalá....a chcem sa konecne pácit priatelovi...aj ked vraví ze sa mu pácim...ale tak...chcem byt pekná...dakujem velmi pekne
uz som vázne zúfalá....
ahoj miška,pozri si stránku -odkaz odstránený-
choď na forum,prečítaj si aj články v zelenom políčku. ja som už vďaka tomu foru a úžasným babám na ňom schudla od minulého roku(januára) 19 kíl.od r.2005 je to už dolu dokopy 47 kíl a to idem ešte ďalej.držím palce
Ja som si vymyslela spôsob, ako zhodiť pár kíl sama. Prestala som jesť mäso, iba v nedeľu si dám samotné rybacie mäsko. Pijem iba bylinkové čaje (hl. mätový a žihlavový) a minerálky aspoň 3 litre denne. Jem trikrát denne. Pečivo v podstate nejem, iba ten chlebík "maces" a podobné tomu. Potom ak mám chuť na sladké, dám si med. Inak jem všetky sójové výrobky a syry, hlavne cottage cheese. A občas aj ovsené vločky, ak dostanem chuť alebo špaldové cestoviny.