Zdravim,mam taky mensi problem moj lavy semenik je nizsie ako pravy preco??? Neviem ze ci to je normalne u muzov alebo mam navstivit lekara???Prosim Vas pomozte
semeniky
ahoj, mam 17 rokov a lavy semennik mam mensi o 1cm ako pravy.....je to velky problem?
Mne niekto neporadi???? Bol som operovaný na slepak. A tam si lekar v šimol že mam nejaky menší jeden semenník. Ja som doposial nič také nepostrehol. Odvtedy mam take divné pocity v oblasti semenníkov. Raz sa mi zdajú byť citlive, raz ma pália, inokedy cítim slabučku bolesř...je to divne a neviem či si to už už aj nenamýšlam. Dakujem za radu!!!
neco som cital zevraj sa to vola varikokela..mozes si to najst v google..je to zevraj neskodlive a ani sa to moc neoperuje...zevraj to suvisi so zilami,nejake krcove zili alebo natiahnutie zili..ale proste aj ja mam lavy semennik nizsie a nesom z toho nervozny
to ma tak predsa kazdy chalan,je to úplne v poriadku.
ani, to je uplne normalne
Kolko mas rokov???? Pri erekcii, sa semeniky pritiahnu k telu, t.j. niesu ako v pokojnom stave. Mal by si si precitat nieco ohladom anatomie a sexuologie. To ti isto pomoze sa zorientovat.
Nemusis mat paniku, to je normalne. Za lekarom nemusis chodit, jedine ze by boli rozdielne co sa tyka rozmerov.