Rada by som vedela, či sa môže užívať betakarotén v tabletkách čo je určený na slnko aj do solarka. Bude to mať tiež taký efekt pekne opálenej pokožky?
Môže sa užívať betakarotén do solárka?
rakovinu mas dnes uz vo vsetkom,, naozaj keby si chcela zdravo zit musela by si byvat niekde na samote v horach a vsetko si dopestovat sama,aj v tom ovoci ci zelenine mas postrekov,hnojiv sama chemikalia,,, snazit sa sportovat,papat normalne neprezierat sa a uzivat aj vitaminy v tabletkach,,, solarko je tiez rakovina a poznam babu ktorej to lieci psoriazu a ja po solarku nemam pluzgiere ako od slnka
uzivanie syntetickeho karotenu podporuje rakovinu. Co tak ho radsej prijimat v strave?
dik ;))
ale mam taky pocit ze ked sa opalujem bez betakarotenu tak sa opalim do hneda a ked ho uzivam tak trochu do "oranžova". je to iba moj pocit? :D
CAU BIBBA,, ja chodim do solarka 2 krat do tyzdna a beriem obycajny beta karoten ten najlacnejsi.. na slnku sa hned spalim a uz terazpo 2tyzdnov som hneda takze super
ahoj,dobry je od revitalu Supebetakaroten,ma verlmi dobre zlozanie :) stoji cca 5,65 eur na 70 dní
...
haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
to je fakt super. pokial clovek nezalozi NOVU TEMU, tak ked napise do starsej nikto mi skoro neodpovie... uz tu budem stale zakladat nove temy a mozete frflat kolko chcete...
poznate nejaky dobry lacny betakaroten, nemam peniaze si zas kupit bio-caroten...
nejaka rada?
(ktory sa moze pouzivat aj do solaria)
dakujem!