Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam cudne bolesti vaginy

Príspevok v téme: Mam cudne bolesti vaginy
12345

mam taky problem.mam cudne bolesti vaginy.ako keby ma to tam štipalo,drazdilo,mam pocit,ze to tam mam opuchnute a je to velmi neprijemny pocit.este aj ked sa snazim si hmatom zistit o co ide tak to tam mam také zvlastne:-(mam aj trosku hrudkovity biely vytok.cim to moze byt sposobene?pred tromi dnami som mala s priatelom nechraneny sex.co so mnou je?prosim poradte:-(dost sa bojim:(

677777

Moj priatel sa robil,vystriekal sa,umyl sa a odvtedy bol aj pár krát mocit. O cca tri hodiny sme mali pohlavny styk. Mozem otehotniet?

lulu88

Sme sa trochu hrali s priatelom skusali sme to s umelym penisom...dal ho a neviem nejak ma to boli..ani sedieť ani ležať sa mi nedastrasna bolesť...dufam že to nebude nič zle..

luluni

chcela som sa opitat mam taky problem mam uz 3 roky nemstruaciu a ma ju fur nepravidelnu v cera mna zacala velmipichat vagina ani nevim proc pred nim sem mala sex bojim sa co mije

12345

danka 2..tak ako mozno su spolahlive ale neviem to by som sa bala neustale,ze sa nieco stane..lebo uz velakrat sa ludom stalo a ani by som sa nevedela tak uvolnit, keby mam nato stale mysliet.a bez nich je to aj tak neporovnatelnejsie lepsie..

niekto

napr pharmatex
www.pharmatex.sk
pharamatex ma pi 0,3-1%
prerus. suloz ma 4-27%
takze dokopy 0,012-0,04%
cize take mas riziko ze otehotnies ked sa budes chranit pharmatex+prerus. suloz cely rok
pre porovnanie HAK ma 0,3 -8 p(8 lebo sa zabuda na tabletky pripadne na antibiotika ...)

samozrejme tie cisla su len orientacne