Opuchy noh v dosledku nejakej nehody a tým problém s cievami

Príspevok v téme: Opuchy noh v dosledku nejakej nehody a tým problém s cievami
Lolka

Mojej tete opuchajú nohy, lebo mala raz uraz a lekari jej tam asi nieco pokazili. Existuje na to nejaký liek? Očistit cievy nejakým čajíkom? Ona pije hloh a to jej asi pomaha. Počula som, ze cievy sa dajú aj vymienat, ale je to aj riskantné. Sú nejaké cviky, existuje nejaký zazrak, aby mala odpuchnuté nohy? Lekari jej s tým asi velmi nevedia pomoct.

usmev

Lolka:akupunktúra nie je zázrak,je to proste akupunktúra.Nemyslím, že by jej na opuchy pomohla,ale nehádam sa,používam ju na iné veci.Čo sa týka Tvojej tety,skús mi napísať na meil,možno Ti viem poradiť, v susedstve sme mali tetu, ktorej pomohli produkty z prírody a bioptron.

mjanik

takú akupunktúru by mal zvládnuť každý akupunkturista-ak sa pravda nejedná o lymfatický systém-tam neviem....???(pozri:-odkaz odstránený- )

Lolka

poviem jej to este neskúsala tu akupunktura a poviem jej coho by sa mala vyhybat. No ten hloh asi čistí tie cievy.

mira

Teta by sa mala vyhýbať sladkým nápojom, sladkostiam vôbec. Tiež soli. Cievy môžu byť tiež zanesené, v dôsledku toho stratili pružnosť, ale to treba posúdiť individuálne.