koloidne striebro a nebezpecenstvo argyrie

Príspevok v téme: koloidne striebro a nebezpecenstvo argyrie
RNG

Vsadse v literature zdoraznuje zdravotny priemysel nebezpecenstvo argyrie pri pouzivani koloidneho striebra.
Pozrite na tento clanok, ktory popisuje pacienta s argyriou a nenormalne kvanta velmi silnej koloidnej striebornej vody co vypil:
dermatology.cdlib.org
Hovoria tam o 450 ml 3 krat denne vody, co obsahuje 450 ppm(450 mg na liter ) striebra a robil to 10 mesiacov!!!
Prepocitane je to 3x0.45x 450 mg denne tj 607 mg denne!!! za 300 dni je to 182 gramov.
To je neuveritelne vela.
Ja som nikdy neodporucil viac, nez 2 mg denne,, lebo tolko vie telo bez problemov vylucit mocom.
Inac nikdy som neodporucal brat koloidnu striebornu vodu nad 30 ppm(30 mg na liter) aj to len par lyzic, podla potreby.
Napriek tomu pacient zije a nema ziadne ine zmeny v tele, aspon podla popisu v tom clanku, co sa mi nezda pri takych obrovskych davkach striebra.
Nebezpecne je, ked sa striebro zacne vylucovat aj do oci, kde moze sposobit zafarbenie rohovky, tj az pripadne slepotu.
Ale pri beznych koloidnych striebrach(3-30 ppm) a obcasnom pouziti niekolko lyzic za den ziadne nebezpecensto argyrie nie je a ziadna literatura neexistuje, okrem umelo vytvoreneho bububu na odstrasenie ludi od pouzivania koloidneho striebra.

RNG

tu je dalsi clanok na argyriu, kde uvedene pripady boli jeden z nosnych kvapiek obsahujucich dusicnan strieborny a rozne ine .
Najnizsia mozna davka na argyriu tam je spomenuta 1 gram striebra
74.125.95.132
Samozrejme, na to by bolo treba vypit 100 litrov 10 ppm koloidnej striebornej vody! A to v pomerne kratkom case, lebo telo znacnu cast vie vylucit mocom postupne.

RNG

tu je viacej na pouzitie striebra v dnesnej medicine z hladiska liecenia popalenin a rozsiahlych zivotunebezpecnych ran
www.burnsurgery.com
Potichu sa pridava do obvazov, do ponoziek, do niti na zasivanie ran, je zachrana pri masozravych streptokokoch(nic ine tam nepomaha okrem pozostatku z minulosti=amputacie)
Pridava sa do farieb aby sa neprenasali choroby dotykom mas ludi roznych predmetov napr v masovej doprave alebo detskych hrackach.
Pridava sa do bankoviek a minci na ten isty ucel .
Pouziva sa na cistenie vody na pitie(keramicke striebrom impregnovane filtre pre vojsko alebo turistov a polovnikov)
Ale oficialne vacsina medickeho priemyslu broji proti striebru.
A tvrdi, ze je to nedokazane "vedecky", hoci si to kazdy moze v petriho miske lahko overit s koloidnou striebornou vodou.

RNG

naviac popisuju argyriu ako permanentnu, to sa mi tiez velmi nezda, kedze strieborne ciastocky sa malo zlucuju v tele a neustale vyhadzuju von, ci uz cez kozu, vlasy alebo normalne mocom a stolicou.
Uz len ked su vlasy zafarbene od striebra(a na to treba urcita kvantita, urcite mnozstvo) pri odrastani a strihani striebro z tela odchadza, to by cloveku dal zdravy rozum.
To iste plati aj na kozu, tu tiez stracame jednu vrstvu za mesiac.