ahojte baby. Potrebovala by som poradiť niečo na oživenie sexu. nejaké pomôcky. Skúsili sme vibračný krúžok, ale ten priateľa viac znecitlivel. takže nič moc. čo sa ešte dá vyskúšať? A hlavne na sex v aute, lebo inde nemáme kde:) . Ale to auto je veľké, takže mi to ani nevadí. Prosím poraďte niečo, aby bol z rozkoše úplne bez seba.
čo sa dá vyskúšať ????
priviaz ho k sedadlu
"znasilni ho "
neviem porozpravaj sa snim o tom co sa jemu paci co by chcel skusit
je tu nižšie téma: keď to chlap nechce a tam písal jeden že je to už pre neho steretyp, stále dokola to isté. a toho s bojím. ešte napíšte čo robíte na spestrenie?
wwww.... teraz užívam hak..už rok a pol..
alexi nie ja som pomali zakazdym vymyslel nieco nove >:-)
a užívaš HAK ?
no by si sa divil, ale aj mna.. bolo to..co ja viem... mne to hrozne vadilo.. neviem preco som bola na to taka citliva, ale sex sme si neuzili obidvaja tak ako bez:)
teba? hádam jeho.
podla mna muzi maju najradsej bez:D... teda aspon nam s priatelom kondomy vobec nevyhovovali..ale vobec... mna to vobec tak nevzrusovalo:-O.. :D
skús iný druh prezervatívov, vrúbkované... aj keď podľa mňa muži majú radi supertenke.
"niekto" ty si bol s priateľkou dosť dlho. nenastal u vás stereotyp? stále to isté. vrušovalo ťa to tak isto ako na začiatku?