cawte babulky v skole sa mi lubi jeden chalan ale nwm jak nanho zatial som este ziadneho nemala prosíííííííííím poradte
ako zbalit chalana? zatial ma ziadny nechce!
kto my ? ak myslis chlapov tak to nieje celkom pravda ja by som bol rad kebyze sa ma nejaka pokusi zbalit
nic vynimocne nerob a nechaj sa zbalit, my to tak mame radsej
bunda ja by som ho aj pozvala len neviem ako mu to povedat a ci by to nepovedal spoluzakom keri ma poznaju
láska nie je len o niečom ako bozky, držanie sa za rruky, objatia, ako si asi myslíš ty. A na tvoj vek to nie je nič zvláštne. Je proste COOL mať chalana. ALe skutočná láska je už niečoiné- je to cit. A nemyslím si, že je chlapci v tvojom veku vedia vôbec čo je to láska. Ale teda ak stojíš o to "chodenie", najprv si všímaj či ti za to stojí. Ako sa správa k spolužiakom, či nešikanuje, neubližuje, nevysmieva sa, či v kuse len nenadáva- to je podľa mňatonajhoršie. A tiež neodporúčam niakeho školského delikventa zo známkami "dostatočnými".
Neviem či pomôže a len naňho usmiať, podľa mňa mu to nedôjde. Skúste sa s kamoškami dohodnúť a pozvať ho - a niakeho jeho kamaráta von- už na tú spomínanú kofolu. V menšom súkromí odhalíš ovela viac.
lenkka6 on urcite nevie ze sa mi paci a urcite ani ja jemu asi si mysli ze som hlupa sibnuta koza lebo moj "kamarat" co je jeden z jeho spoluzakov ma pred vsetkymi robí za pi...
Ja nesuhlasim....mozno ani nevie,ze sa ti paci...tak potom ako ma reaGOVAT...Ja ma podobnu skusenost hambila som sa tak som mu nic nepovedala..a trvalo to asi rok az potom mi povedal jeho kamos ze aj ja sa pacim jemu tak potom sme sa dali do kopy a nakoniec sme sa spmiali ze ako dlho sme to tajili pred sebou...podla mna by si mu to mala nejak naznacit...stzaci mily usmev:)))
nice1 - jasné, že v žiadnom veku sa nechodí za nikým štýlom - čau, páčiš sa mi, nejdeš na kofolu? :D
je úplne jasné, že chalan by si pripadal trápne a úplne by tú babu zrušil, len aby trápne vyzerala ona, nie on :D
viem o čom hovorím, mne týmto štýlom ztroskotal v siedmej triede ZŠ vzťah :D:D:D
machulka to mas pravdu:) to keby mu ta baba narovinu povie, tak myslim ze unho skoncila:)) ten chalan by si pripadal trapne...
no myslim ze mam viac rokov ako ta holka ale aj teraz by mi bolo blbe prist za neakym chalanom a povedat mu ze ahooj, pacis sa mi:)) na to sa ide inaak
niekto - šťastný by si bol možno teraz...ale v tom veku by si jej asi najskôr povedal, že je trápna, vieš, aby si sa nezhodil pred kamošmi..nebola som až tak dávno na základnej škole, žeby som si nepamätala ako to chodí... :D
ja by som jej poradila len toľko, aby sa s ním skúsila skamarátiť cez nejakých spolučných kamarátov a netlačila na pílu... :)
hmm kebyze ku mne v tom veku pride baba a povie ze sa jej pacim tak som stastny ako male dieta v cukrarni :o)
ako sa to robi v takom veku ? porad jej ked moja rada nieje vhodna pre tuto vekovu kategoriu