ako zbalit chalana? zatial ma ziadny nechce!

pomoooooc

ahoojte

tak pači sa mi jeden chalan a mysliim ze aj ja jemu stale sa na seba pozerame a aj si pišeme a aj mi par krat napisal ze ma chce atd... ale nikdy sa ma to neopital z oči do oči a tak neviem či si zomna robi srandu alebo to mysli naozaj važne. prosiiiiiim vaaas pomooožte mi ja už neviem ako inak mu to mam dat na javo že hoo chceeem!!!!!!!!!!!!!!!!!
pište mi proooosim na email lajc_1@azet.sk

petulkaaaaaa

ajojte ako zistim ze sa tomu dotycnemu chalanovy pacim poznam ho uz asi vyse roka a tieto prazdniny ma to snim neako chytilo hehe plsssssss piste na email jarna.gocnog@azet.sk

Kikinečka

Ahoj.
Páči sa mi jeden chalan..teda úprimne on sa mi nepáči ja ho chcem..:(je to bratr mojeho bratra frajerky..
a ja neviem ako nanho..ešte nikdy som nemala vážny vzťah..ale ten chalan už mal jednu babu..s ktorou bol fakt dlho..
a chcela by som teš urobil naschvál kamoške ktorú fakt nenávidím..chcela by som sa snim pred nou bozkávať..lebo on ho má tiež rada..ale nejde mi o to..je ho proste milujem a chcem sním byť..napíšte na moj e_mail..prosím vás..potrebujem vedieť co stým

mircoMY33

posli mi fotku na mircoMY33@azet.sk alebo napis kde najdeme tvoju fotku a ja ty poviem ci budes alebo nebudes mat problem si naist chalana

niekto

baby toto je velka chyba najst si chlapa ktory vam v niecom nevyhovuje a potom ho menit
moze sa to podarit ale nemusi a potom budete nestastne
najdite si radsej niekoho kto vam vyhovuje

v tvojom pripade sa to podarit moze lebo je dost mozne ze hra hry lebo holku nema :o)

nikuska56

paci sa mi jeden chalan len nevem co on leboo on ma asii radsej hry nez holky poraadte ako ho trosicku pozmeniit..ak sa to da