90-dňofffka,,,od 25.2..ide niekto so mnou??,

mika 2

torino,
uz ta vykopli s injych for vsak??
koli tvojim dobrim radam....:)
podpisujes sa tu inym menom.
Pocuvaj genius, co keby si si isla zacvicit a zamakat..... spalovat tuk, pestovat svaly atd
A nam dala pokoj.

Vies ono to budi dojem ze nemas co robit
a mas nejaky problem...
posli nam svoju fotku nech vidime s kym mame do cinenia a myslim ze by nam to aj vysvetlilo tvoj pravdepodobny komplex menejcennosti (myslim skaredost ktorej si si vedoma preto sa aspon niekde realizujes a naparujes lebo kto ta vidi ma dost)aj ked nadvahu mat nemusis

mimusss

toris,,,,na tvoje trapnucke poznamky tu podla mna neni nikto zvedavuckyyyyy wies,,,thak si daj odpich.,,mi to z babulkami dokazeme aj keby sme cely den mali za PC sediet,,,wieeees

torino

Heh, žartujete, že?? Ďalšia skupinka schudnutiachtivých ženských čo sedia nad pc a myslia si že ten tuk z nich odíde sám.. :D
Treba sa hýbať hýbať a ešte raz hýbať. Cvičiť, makať a ešte raz makať. Jedálniček treba upraviť ale normálnou formou.. Nič viac to nechce...
Ale ja zabúdam na jedno, že vy sa tu "podporujete" :D a tak chudnete.. Ej kua.. :D :D :D

ninka6

no nejake lahke ranajky potom ovocie maly obed a potom do 5:30 vecer nejaky salat alebo ovocie a vela vela vody(mineralka džusy to je jedno)