ahojte babulky,,,uz sa nemozem na seba pozerat musim s tym nieco urobit preto som sa rozhodla od zajtra zacat z 90dnovkou,,,prida sa niekto ku mne??,,,,spolu nam to pojde dievcataaaa duuuufam,,,,awojteeee
90-dňofffka,,,od 25.2..ide niekto so mnou??,
torino,
uz ta vykopli s injych for vsak??
koli tvojim dobrim radam....:)
podpisujes sa tu inym menom.
Pocuvaj genius, co keby si si isla zacvicit a zamakat..... spalovat tuk, pestovat svaly atd
A nam dala pokoj.
Vies ono to budi dojem ze nemas co robit
a mas nejaky problem...
posli nam svoju fotku nech vidime s kym mame do cinenia a myslim ze by nam to aj vysvetlilo tvoj pravdepodobny komplex menejcennosti (myslim skaredost ktorej si si vedoma preto sa aspon niekde realizujes a naparujes lebo kto ta vidi ma dost)aj ked nadvahu mat nemusis
teda torino,,,sorry som sa sekla
toris,,,,na tvoje trapnucke poznamky tu podla mna neni nikto zvedavuckyyyyy wies,,,thak si daj odpich.,,mi to z babulkami dokazeme aj keby sme cely den mali za PC sediet,,,wieeees
Heh, žartujete, že?? Ďalšia skupinka schudnutiachtivých ženských čo sedia nad pc a myslia si že ten tuk z nich odíde sám.. :D
Treba sa hýbať hýbať a ešte raz hýbať. Cvičiť, makať a ešte raz makať. Jedálniček treba upraviť ale normálnou formou.. Nič viac to nechce...
Ale ja zabúdam na jedno, že vy sa tu "podporujete" :D a tak chudnete.. Ej kua.. :D :D :D
ahoj, aj ja sa pridavam...chcem vyzerat dobre :))
no nejake lahke ranajky potom ovocie maly obed a potom do 5:30 vecer nejaky salat alebo ovocie a vela vela vody(mineralka džusy to je jedno)
ahoj ninka6, co budes jedavat?
Ahoj mimusss, rada by som sa pridala. Mas nejaky presny rozpis?
ja sa pridam