poradí mi nejaký chalan, akú smsku by som mala napísať chalanovi, ktorý ma pozná len z videnia - t.j. vie o koho ide, ale nevie, že ho chcem? .. chcela by som aby ste mi poradili niečo krátke, zábavné, výstižné... niečo typu Ahojky ako sa máš... ? ale niečo čo viac upúta pozornosť, hlavne nie nejaké dlhé liturgie, niečo čo zabralo na vás alebo čo ste použili vy a vyšlo to. Ďakujem,
tipy na sms, prosím
rasto ja si myslim, ze mas pravdu. Okrem toho tento, ktoremu chcem poslat sms, ma uz raz pozval a ja som odmietla. Teraz si myslim, ze je rad na mne... len vaham co napisat.
Napis: "ahoj. uz dlhsi cas sa vidame ale akosi nevieme najst cestu k sebe. Mozeme sa stretnut na X (nejakom mieste) o Y hodine. Papa. CMUK" To zaberie.
pri vsetkej ucte, ale to co napisala Stanka.. jemu hned napadne, ze to je len kryci manever s tym zoznamom.. nebude tomu verit.. a kto vie, co to s nim spravi..
"..ako dlho budem este okolo teba chodit, kym ma konecne pozves na kavu"? ked mi napadne este nieco ine, napisem
napr.,ze len tak sedis a prezeras si zoznam a natrafila si na jeho cislo, ze ako sa mu dari, ze ste sa uz dlho nestretli a ze proste si si na neho len tak spomenula... alebo, ze si ho niekde zazrela a ze si mu kyvala a on Ta nevidel...alebo vydrz a posli mu na Mikulasa nejaky obrazok s textom, al. na Vianoce
to jest aby to nebolo prilis jednoznacne... ze mam zaujem, skor nieco ako ze sa nudim a tak mu pisem... a ked bude chciet tak sa ozve. Dufam!
Delet presne tak, konecne to niekto pochopil hehe. Nieco nevtierave, jednoduche, nemusi byt zrovna vtipne, ale takym stylom, aby mi odpisal.
ak som to psravne pochopila, ty chces len nadviazat kontakt..nejako vtipne a zabavne aby sa chytil a debata sa rozprudila?