tipy na sms, prosím

Príspevok v téme: tipy na sms, prosím
nasťa

poradí mi nejaký chalan, akú smsku by som mala napísať chalanovi, ktorý ma pozná len z videnia - t.j. vie o koho ide, ale nevie, že ho chcem? .. chcela by som aby ste mi poradili niečo krátke, zábavné, výstižné... niečo typu Ahojky ako sa máš... ? ale niečo čo viac upúta pozornosť, hlavne nie nejaké dlhé liturgie, niečo čo zabralo na vás alebo čo ste použili vy a vyšlo to. Ďakujem,

nasta

rasto ja si myslim, ze mas pravdu. Okrem toho tento, ktoremu chcem poslat sms, ma uz raz pozval a ja som odmietla. Teraz si myslim, ze je rad na mne... len vaham co napisat.

rasto1

nasta, tento nazor, ze by to mali robit muzi a nie zeny, je dost rozsireny, ale ja som mu nikdy nerozumel.
mne ked takto baba napisala, tak som bol rad, potesilo ma to a nic zle som si nepomyslel.

branik

Napis: "ahoj. uz dlhsi cas sa vidame ale akosi nevieme najst cestu k sebe. Mozeme sa stretnut na X (nejakom mieste) o Y hodine. Papa. CMUK" To zaberie.

stanka 1

mozes mat pravdu sjella,ale ja to napriklad tak robim,ze obcas si prelistujem zoznam a koho som uz davno nepocula,tak mu zavolam al. napisem.Z mojho zoznamu to nikto este nepovazoval za kryci manever.Asi mam dobry zoznam.Drzime palce Nasti

sjella

pri vsetkej ucte, ale to co napisala Stanka.. jemu hned napadne, ze to je len kryci manever s tym zoznamom.. nebude tomu verit.. a kto vie, co to s nim spravi..

stanka 1

napr.,ze len tak sedis a prezeras si zoznam a natrafila si na jeho cislo, ze ako sa mu dari, ze ste sa uz dlho nestretli a ze proste si si na neho len tak spomenula... alebo, ze si ho niekde zazrela a ze si mu kyvala a on Ta nevidel...alebo vydrz a posli mu na Mikulasa nejaky obrazok s textom, al. na Vianoce

nasťa

to jest aby to nebolo prilis jednoznacne... ze mam zaujem, skor nieco ako ze sa nudim a tak mu pisem... a ked bude chciet tak sa ozve. Dufam!

nasťa

Delet presne tak, konecne to niekto pochopil hehe. Nieco nevtierave, jednoduche, nemusi byt zrovna vtipne, ale takym stylom, aby mi odpisal.

delet

ak som to psravne pochopila, ty chces len nadviazat kontakt..nejako vtipne a zabavne aby sa chytil a debata sa rozprudila?