mam urcite zenske problemy /kvasinky/ a pocula som ,ze je na to dobre koloidne striebro.Preto sa chchcem opytat ,kde ho zozeniem ?
Marcelka, tebe nevadí, že platíš za 300ml 10eur, v Lučenci majú 500ml za 4 eurá. Myslim že je to rozdiel.
predajňa je zrušená, doplnky už nie sú, ale strieborná voda sa predáva.
dakedy mal predajnu v bratislave v slimáku, ale niečo som čítala, že s tým boli nejaké problémy, tak neviem, či ju už nezrušil
nepýtaj sa ho, zbytočne ho neotravuj, dám ti číslo na jeho bývalú predajňu v Lučenci, pol litra stojí 4 eurá, je to najlacnejšie koloidné striebro. V lekárni zoženieš za 500sk 300ml 0911 279694
RNG ho predával vo svojej predajni, skús sa jeho opýtať v téme otázky pre RNG
tamarka28 ja som si normalne v lekarni objednala na objednavku lebo ho nemali.
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Jarná únava a bolesť hlavy: Ako rozlíšiť migrénu a kedy navštíviť experta
Neviditeľný strojček na zuby po 40-ke: neskoro alebo ideálny čas?
Sivý zákal: prvé príznaky, ktoré ľudia často prehliadajú
Doplnky stravy pod drobnohľadom: Kedy majú skutočný význam a na čo si dať pozor?
Interiérové triky pre zdravie a šport: Malé domáce telocvične s multifunkčným nábytkom
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Unikátna séria fotiek ukazuje, čo zjedia deti z celého sveta za týždeň! Čo na to výživová expertka?
Každý deviaty pacient zvykne liek, ktorý mu spôsobuje ťažkosti, vysadiť, bez toho, aby sa vopred poradil so svojim lekárom!
Neurológ: Úzkosť a stres zaháňame v dobe pandémie COVID-19 zbytočnými nákupmi!
Pohlavne prenosné choroby sa netýkajú len divokých mladých ľudí, podľa vedcov ohrozujú hlavne ľudí nad 45 rokov!
Chladné dni roka sú skúškou obranyschopnosti nášho organizmu. Ako môžeme posilniť telo v boji so „zimnými ochoreniami“?