ahojte.mam taky dotaz:no asi tri mesiace spat som uzila tabletku ,,po" a od vtedy som mala uz dve menstruacie a normalne som ich mala ziadnych zmen.no teraz ked mam dostat dalsiu menstruaciu stale nic uz 4 dni mi to meska a mam len stale vytok a nic viac...prosim poradte mi vopred dakujem velmi pekne.
Tri mesiace spat som uzila tabletku ,,po"..
Aduška - to je aká dlhá doba? Poznám kamarátky, ktoré sa pokúšali 3 - 4 roky, jedna 10 rokov. Všetky výsledky mali OK. Poradiť sa asi veľa nedá, ono to príde....niekde som čítala aj o špeciálnych cvikoch (skús si nájsť nieč o na nete) ale na tvojom mieste by som sa nenapchávala liekmi. Čím viacej sa snažíte, tým menej sa darí.
aduska, do dost nevhodnej temy si napisala svoj problem..to s tym nesuvisi...
no a co tvoj priatel?? ten je v poriadku?? nech ide ten na testy, ci je vobec plodny, ked ty si v uplnom poriadku...
Ahojte.mam velky problem.S priatelom sa snazime uz dlhsiu dobu o dieta a stale sa nam nedari.Testy su stale negativne.Aj ked mi lekar povedal ze som v poriadku,stale mi nejde do hlavy,preco sa nam to stale nepodarilo.uz som z toho zufala.Mohli by ste mi prosim poradit co by som mala zacat uzivat aby sa mi podarilo otehotniet?
hm no tak tehotna asui urcite nebudes
az ti nepridu urob test
noo nie som baba ale mojej holke meskaju pravidelne kazdy mesiac nekedy aj tyzden takze myslim ze je to pohode:)