cafte,no tak cem sa spýtať či je výtok normálny??...no on je taký priesvitný a občas aj páchne..je to ok??..a ešte že 11.01.2009 som dostala prvé krámy a druhé sa ete neobjavili..kedy vám asi došl druhé?..došli na čas?..prosím poradte
výtoook??..prosíím poradte
AdamKrt/ Canesten krem je len na svbenie/stiapnie/palenie ZVONKA! na vytok ktory je zvnutra NEZABERIE!!!
canesten je len na kvasinky..nie na prirodzeny vytok
Na vytok tu tusim odporucali nejaky Canesten krem. Ak sa Ti to da do poriadku, mozno pouzivas nejake agresivne mydlo a dostanes potom infekciu.
Mozno by pomohlo nejake intimne mydlo, ci gel. Napr. nieco ako
-odkaz odstránený-
ahoj ja mám už pár rokov problém s výtokom môj lekár mi vipísal aj drahé lieky a nezabralo to,poradte mi čo mám ešte vyskušat. DAKUJEM
Výtok by nemal byť mliečne biely, žltý alebo dokonca zelenkavý, to je už vážny stav.
A nemal by zapáchať, ale doslova voňať.
ja som prvy krat dostala v juni a druhy raz az v novembri:) potom som uz dostavala castejsie:) vytok -pokial je priesvitny to je ok ale zapachat by nemal
mne sa druha menstruacia objavila az po pol roku ale potom sa to upravillo. a ten vytok je uplne normalny, tak si na neho zacni zvykat :)
katuska, ja už si nepamätám či som dostala načas druhu m....je to už dávno :-)) ale neboj sa, ešte sa len vyvíjaš...všetko bude ok...
katush_ka:Ahoj no s tim vytokom by si mohla ist do doktora lebo ja som si ties niekedy myslela ze to mozno prejde ved to nic nieje no ale cim viac som nechavala tak tak to potom bolo horsie,bola som pri zenskemu no on mi nakoniec nasiel zapal ale to zase nemozes mat toto iste mozno to nic nieje ja len to viem podla vlastnej skusenosti.No a tie krami ja som ich nedostavala pravidelne a teraz uz ano odkedy beriem antikoncepciu.Spocitaj si 28 dni alebo 24 dni od poslednej menstruacii no a ked ti v tedy nepride tak mozno mas nepravidelnu menstruaciu.
a na ten výtok nevie niekto nieco?