chcem zmenit HAK novynette po 3 mes. da sa to?

machulka006

yadine - ako môžeš yadine porovnávať s Lindynette ? ? ? je to síce nízkohormonálna antikoncepcia,a le má viac estrogénu ako Lindynette 2 a yasminelle... yasminelle je to isté ako yadine, len s nižším obsahom estrogenu...
(neznášam keď niekto niekoho zavádza zlými informáciami)

yadine

Kosice aj presov!2 blistre yadine za 27Euro! 3 ma stali 47.60 euro. ked si kupite tie dva tak vam na nich vyjde zlava 5euro. Napiste kde sa chcete stretnut a ja vam ich donesiem:)je to nizkohormonalka podobne ako lyndinette alebo yasminelle.

akinom007

serenada/ ak by sa ti nahodu aj po nejakej Hak prsia zvacsili a akonahle hak vysadis (aj ked ot bude trebars po niekolkych rokoch) prsia sa ti vratia hned do povodneho stavu ako si mla ked si Hak nebrala. takze co sa tyka prs sa na Hak velmi nespoliehaj

machulka006

serenada - diane 35 je určená pre tie dievčatá ktoré majú skutočne problémy s veľmi aknóznou pleťou, a je to pomerne silná antikoncepcia, tak to dobre zváž... a nezabúdaj, že prsia nerastú zo žiadnej...

serenada

citala som na tomto fore ze Diana 35 je lepsia na plet/akne a prsia,.... takze sa da po 7 dnovej prestavke prejst v pohode na inu antiku... neni tam problem ze sa musi nejaky cas pockat

machulka006

serenada-ja som novynette tiež menila po troch mesiacoch, prečo by mal lekár namietať, ak máš k zmene dôvod?