Citala som o make -up na tejto stranke uz vela a neviem sa rozhodnut medzi dvoma znackami poradte prosim
max faktor - maybelin ktory je lepsi?
pozrela som stranku Maybeline je tam aj make-up Pure make-Up a je vraj na citlivu plet ale nikto ho tu ani nespomina neni dobry ci co?tiez nepisu nic ze dlho vydrzi a tak ma aj dost odradza... a viete mi povedat aj cenu?
Suchá pleť býva poväčšine aj citlivá, a maybelline Dream Matte je aj na citlivú, určite ním nič nepokazíš, aj ja ho používam a ´veľa iných báb ho tu tiežž ospevuje a ja som medzi nimi:) Vytvorí fakt prirodzené líčenie a pritom dosť kryje, je ľahký kedže je na mastnú pleť, ale urob=i ju ajj pekne jemnou:) vôbec nie je šitny
ja nemam suchu plet,takze ti neviem zarucit.ved skus z maybellinu nejaky na suchu plet..kazda znacka by mala mat make-upy na rozne typy pleti.
ja mam skor suchu plet takze aj Maybeline by bol dobry?
aj ja som spokojna s maybelinnom-penovým.je vhodny na taku mastnejsiu plet,ak ju potrebujes zmatnit.a zatial co mam skusenosti s mf-fakt vyzera to akoby som mala hrubu vrstvu.ale zavisi mozno ktory..ja mam panstick..iny som nevyskusala,takze mozno dalsie ten efekt masky nevytvaraju.
Maybelline nespada pod astor, ale pod Loreal
neda sa tomu 1OO% veriť, ale každému kto sa na to pýtal prišiel mail že testujú na umelej koži... a na tom mojom oblubem makeupe som objavila zajačika:) určite je to menšie zlo, ako testovaný MF(nič v zlom jeho zástankyňam, nechcem tu vyvolať hádku, toto je len mlj názor)
maybelline netestuje?viem ze to neni 100%potvrdene ale neverim tomu ze by netesoval!