Osteoporoza.Naozaj nebolí ?

Príspevok v téme: Osteoporoza.Naozaj nebolí ?
iko

Osteoporóza je závažné ochorenie, ktoré prebieha rýchlo a nenápadne. Nebolí, ale jej konečným nepriaznivým dôsledkom sú osteologické zlomeniny, ktoré majú ďalekosiahle následky. Dôjsť pri nich môže aj k úmrtiu. Počty týchto zlomenín sú pritom na Slovensku alarmujúce a neustále stúpajú,“ upozornil na vážnosť témy primár ortopedického oddelenia FNsP v Prešove a predseda organizačného výboru kongresu Ján Kľoc.
Ja mam bolesti v oblasi pánvy, stehien , do kolien. Lekár-ortopéd, povedal-z RTG pánvy a časti chrbtice - ,že mám zvýšenú osteoporózu kostí a z toho tie bolesti.Vyšetrenia krvi,moču,minerálo neprekračujú ani nemajú znížene hodnoty.Kto má pravdu ?

Alternativa

Zrejme primar mal na mysli zacinajucu osteoporozu, ta sa fakt plizi. Pokrocilejsie stadium je urcite bolestive.

Alternativa

S touto dg nemam osobne skusenosti, ale viem, ze prave na zaklade bolesti sa osteoporoza diagnostikovala. Pocas hospitalizacie lezala so mnou pani s osteoporozou - ta teda plakavala od bolesti.

mišo

Prepáčte, odpovedajte na dotazy,alebo robte novétémy a nerobte z toho MIX. Určite Ti Timka asi nikto neodpovie,lebo mas dotaz o niecom inom a neodpovie ani Iko-vi.

timka

Myslela som,ci niekto pozna lekarov operaterov a ci mi lekara pridelia,kolko budem cakat,ci je rozdiel v kvalite umelych klbov a ake su tam rizika?Dakujem ak mi niekto odpovie.

timka

mam koxatrozu 52 rokov a posiela ma ortoped na operaciu.Poslal ma do Ruzinovskej nemocnice.Este som tam nebola.Vie niekto nejaky postup?