Zdravim
Chcem sa vas skusenejsich spytat, ake kondomy (konkretne druhy) odporucate na prvy sex. Je mozne, ze partnerka nebude dostatocne "vlhka" kedze sa jedna o prvy krat? (ako pre nu tak aj pre mna)
Nieco s vacsou lubrikaciou? Alebo skor nieco s "umrtvujucim" ucinkom, nech ju to neboli?
Takze vase rady?
A na co konkretne si treba dat pri prvom sexe pozor? (Napr ako na to ist - jemne, zvolna, alebo...)
Vopred vdaka za odpovede
Prvy sex
no ta zvlastna osoba ma mozno trochu pravdu, ze budem rychlo hotovy, ale sak co, ak bude ona este chciet tak prezujeme igelit a mozeme pokracovat nech nie som sebecky a neuzijem si to len ja. Aj ked si nie som celkom isty, ci si to dievca vobec moze uzit ked je to napoprve...
Na pharmatex idem pozriet a mozno by to nebolo zle aj ako dodatocna ochrana keby sa daco stalo s kondomom...
Co sa atmosfery a sviecok tyka, neviem ci to bude mozne, kedze sme obaja este na vysokej a byvvame s rodicmi (obaja Blavaci, cize nie na intraku...), ale daco vymyslime :-)
Vdaka za rady, ak vas napadne este nieco, napiste. Budem len rad :-)
ten lub. gel by som pouzil az ked bude problem s vlkostou
pri prvom treba dat pozor na to aby bola dost vzrusena cize dlha predohra
spytaj sa jej co sa jej paci .....:)
inak pharmatex aj lubriguje ak budete mat s stym v buducnosti problem
inak je skoro tak spolahlivy ako HAK
www.pharmatex.sk
že zvláštna osoba, počúvaj jane, dlhú predohru- štartuje, však si nestihne ani ten igelit nasadiť a už bude hotový
tejto odpovedi celkom nerozumiem...
to mal byt vtip alebo odkaz na cloveka, ktory je ochotny normalne odpovedat?
spýtaj sa sisi