dokedy napr. spíte

Príspevok v téme: dokedy napr. spíte
stresovaná

mojej mame všetko na mne vadí...
ak cez sobotu a nedelu spím do 10.00 hod, len vykrikuje: vstávaj, len vylihuješ... a naschvál trieska riadom a dverami a keď poviem, aby ma nechala tak je celý deň na mňa potom nasratá...
dnes som na PC cca 4 hodiny a ona je zas nasratá, že nič nerobím, čo do toho toľko čumím a ona sa nemá s kým ani rozprávať. ale veď má môjho otca!!!
mám 24 rokov ale aby som sa stále triasla, už keď ju počujem, že ide, no des. nikam nechodím, pracujem ,nepijem ,nefajčím, frajera nemám. a ak náhodou raz za tri mesiace idem von, už je zle. ako to riešite vy? kedy napr.ráno vstávate a rodičia sa nehnevajú?

Lea21

stresovana, nic nie je v zivote zadarmo. vaz si, ze ti vasi zabezpecili pohodlny zivot, nie kazdy ma to stastie. ale tym, ze byvas v ich dome, zial musis znasat aj mamine nalady. je to vec volby. ja osobne som rada, ze som velmi skoro odisla do sveta, lebo pocit slobody je pre mna dolezitejsi ako pohodlie a mladost je len raz

leerka

stresovana a neda sa s mamou o tom porozpravat? ze preco to tak robi....lebo pravdupovediac ja si nic take neviem predstavit.....pretoze som to ani nikdy nezazila a teda nezavidim vam....

stresovaná

ja byvam s rodičmi v rodinnom dome a poschodie má prerobené pre seba. Sama si upratujem, periem, prispievam na domácnosť. Len nevarím. Ale mama ku mne chodí normálne. Veď ako vraví aj to poschodie je jej. Ale všetko sa u nás ozýva, lebo je to veľký otvorený priestor. Takže odsťahovať sa nemám prečo, keď poschodie je moje. A vidíte, predsa ma buzeruje.

leerka

ja si spim kedy chcem a dokedy sa mi chce....nikomu z rodiny to nevadi a ani nikdy nevadilo....aj tak vacsinu tyzdna doma nie som.....niekedy idem spat neskoro v noci a to potom spim aj do 15tej..... a praveze moja mama je taka, ze ked vie, ze spim, tak sa snazi, aby bolo v dome ticho aby somsa vyspala....takze takto je to u nas...

kmkm

tycinka, nie vzdy je kompletna rodina to najlepsie riesenie. My sme kompletna rodina, ale pocuvat tie kazdodenne hadky...no radsej by som bola, ak by boli nasi rozvedeni. Aspon by som mala kludny zivot. Mna mama varit neucila, to co nieco viem uvarit som sa naucila sama. Lebo ak sa jej nieco spytam, ma nervy, ze otravujem.

kmkm

Ja to mam este horsie. Mojej mame vadi vsetko. Ze dlhsie spim, pritom nevie dokedy spim, kedze doobeda nie je doma. ze minam vela vody, pritom sa sprchujem kazdy den, co je podla mna normalne a vlasy si umyvam 3-krat do tyzdna, ale to je podla nej strasne vela, potom, ze som vela na PC, ale teraz pisem diplomovku, tak sa tomu nevyhnem, ale ona si mysli, ze ktovie co na nete robim, potom, ze pozeram telku a pritom si miesam caj (vadi jej to ze lyzicka sa dotyka pri miesani salky) no a tak by som mohla dalej pokracovat. Tuzobne ocakavam den, ked vypadnem z domu a budem zit sama a organizovat si den ako mne vyhovuje. Inac doma upratujem, umyvam riad, obcas varim, tak nema mi co vytykat, ze nepomaham.

tycinka

no to budte radi, ze tie mamy mate a mozu vam uvarit, oprat a pod. ja som mala pred 2 tyzdnami 22, pred 4 rokmi mama odisla z domu, bolo to zo dna na den, otec sa utiahol do seba, ja som sa musela naucit varit, prat, zehlit, teda vedela som do aj dovtedy, ale obchadzalo ma to, kedze vsetko robila mama. teraz ma otec druhu priatelku, ja byvam na poschodi naseho velkeho rod. domu, kde som si to nanovo vsetko prerobila, mam svoju kuchynu, kupelnu, spalnu, toaletu, sama si varim, zarabam, periem, upratujem, som uplne samostatna, prispievam rovnakym dielom na domacnost, preto keby som prespala aj 24 hod. denne, nema mi to kto vytknut. ale v tom case, ked som tu mamu nemala a najviac som ju potrebovala, lebo som netusila ako mam ryzu uvarit, polievku, maso, vtedy tu nebola a dala by som vsetko zato, vstavat aj o 5-tej rano, len aby bola rodina kompletna ako kedysi. teraz som si uz zvykla a beriem to ako súcast zivota...

pomoc

a čo takto tej mamine skúsiť pomôcť a porozprávať sa s ňou....čo takto 1 hodinu týždenne, to Ťa nezabije a mama bude spokojnejšia. Možno ju serie, že takú lenivú stvoru (ne)vychovala

Lea21

stresovana, moja mama je presne taka ista ako tvoja, trieska riadmi, otvori dvere do izby, okna,ak niekto dlho vyspava. dokonca ma nazor, ze dlhym spankom odumieraju mozgove bunky. takze uderom 18-tych narodenin som sa pobrala z domu. je to to najlepsie, co mozes urobit pre pokoj v dome. teraz si spim dokedy chcem. moj frajer hocikedy vstane az o 14-tej. ale je pravda, ze nocny spanok je zdravsi ako denny. inak, v spanku sa chudne a je zdravy.

neva

Mám dcéru 21r, ešte študuje, cez týždeň je na priváte, cez víkend ak je doma, tak zvykne spať do 11 hod. Nerobím z toho žiadnu vedu, tiež som si za študenstkých čias rada dobre pospala.