dobry...
mám 18 rokov a taký problém že mi vôbec sex s partnerom neni prijemny a už ma nebaví sa stále pretvarovať ako sa mi to páči ked je mi z toho zle,ale nechcem ho stratiť,tak mu nemožem povedať,že sa mi to hnusí:(ja to nechápem,ved každý si sex užíva,cíti sa pri tom dobre a ja si to vždy pretrpím len z povinnosti co som neni normálna ci co..alebo chorá??
neni mi to príjemné...asi nie som normálna:(
dakujem za rady a príspevky..no ja som neni lezba a ani antikoncepciu neberiem,on nieje môj 1.sexualny partner,pred rokom som mala jedného ale práve preto že mi to bolo nepríjemné sex tak sme sa rozišli,ale s týmto sa nechcem rozísť je to užasný človek velmi ho milujem a rozumieme si vždy a sade okrem postele a sexu:(ani pri predohre nemám orgazmus,ani to mi neni nejak príjemné:( neviem ci je to v 18 nezrelosť?sa mi to nejak nezdá ved spolužiačky ked tak intímne bavili tak vždy ked o sexe vraveli uplne sa rozžiarili a videlo že to miluju a užívaju si to a ja sa cítim že nežijem plnohodnotný život,že som cierna ovca
No, dievca, poprve, preco sa ti to nepaci je len jedna moznost, kedze fyzicky je vlastne sex nutnost a preto nam priroda dala nieco comu sa vravi rozkos, orgazmus a laska... Takze, podla mna a skusenosti jednej mojej kamaratky je dovodom nejaky zazitok z minulosti ( kludne skore detstvo ) , mozno si videla co si nemala alebo neviem. Posledna moznost je podla vsetkeho to ze partner ta nevzrusuje po fyzickej stranke, napriklad teraz som si nasiel novu priatelku a ta sice nic nechcela, branila sa ale ked som ju uz vyzliekol a dostal sa jej medzi nohy tak uz len drzala a uzivala si... celu noc sme sa k sebe tulili a videl som ze je stastna... mozno toto potrebujes , aby ta partner spravil , nie len seba ale hlavne aby robil co sa tebe paci...urcite najdete nieco co sa ti zapaci... ak nie, napis mi na mail a mozeme sa nezavezne stretnut, mozno ukecam aj priatelku a nejak pomozeme...
ja mam 26 rokov ale tiez si sex prilis neuzijem. S priatelom som 2 roky, predohru si stale velmi uzijem, ale samotny sex mi nic nedava. Nie som z toho sice nestastna, kedze priatel ma vzdy dovedie k orgazmu pri orale. Ale viem, ze nie som jedina, lebo vacsina mojich kamaratok ma podobne problemy.
Tak si asi lesba... ja to vidim tak nič v zlom..
no urcite nerobis dobre, ze to len trpis. ved sa o tom s partnerom porozpravaj, co ti napriklad vadi pri tom co by si ty chcela, pozrite si erotiku,naladte sa. mozno mas len "sexualnu krizu".
bud beries zlu antikoncepciu, bud ho nemilujes, bud nie si zrela este na sex/aj ked to si nemyslim, ale zalezi to od mnoheho/, mozno strach z otehotnenia..?
podla mna by si mu to mala urcite povedat a mali by ste sa o tom porozpravat...mozno je to aj preto ze to z tvojej strany nie je laska..a mozno je dovod uplne iny...mozno by ste si s tym mali dat pauzu alebo to nejak inak vyskusat aby sa ti to mozno zacalo pacit...drzim palce:)
a kolko mas rokov? uz si pred tymto partnerom mala ineho?
vy sa mate ze sa mozte neustale rozmnozovat a plodit deti. musi to byt super
oprava...alebo si este neni zrela na sex...=)