som s priatelom 2 roky a planujeme sa vziat a dnes mi povedal, ze keby sa jeho byvala chcela k nemu vratit, ze by si vybral ju. Povedal, ze ona by sa k nemu uz urcite nevratila, tak preto to povedal. Co si myslite o tom? Mimochodom mam 27 a on 34 r.
co si myslite?
ajjeje :D, ze vziat s takym parchantom co by ta opustil pri pohlade na byvalu? ejha, tak to teda asi nie :)
vsak som mu povedala, ze ked on by sa vratil k byvalej, ze ja ked stretnem niekoho lepsieho, tak od neho odidem. A to sa mu samozrejme uz nepacilo, ze on zartoval... Ja taketo ,,zarty,, nepodporujem. Ale viem, v com je asi problem, on ma rad babu, ktora je stale upravena, pekne oblecena... a odkedy spolu zijeme, jasne, ze ma doma zenu, ktora sa tiez o neho stara, upratuje a navari, alebo ked idem behat, vtedy upravena nemienim byt. Tak si asi spomenie na byvalu, ze ta aka fesanda bola. Ale jasne, ked stretava svoju frajerku par krat do tyzdna vecer na drink.. a nezije s nou. Mozno by mi bolo lepsie zit o5 samej, nemusim sa o nikoho starat, ked sa chcem s niekym stretnut, tak raz za cas sa nahodim a pojdem niekam a potom budem v jeho ociach ta ,,barbie,,.
a teba to asi dosť trápi, ak o 05.OO hod. nespíš. a to je na uváženie, či tento vzťah stojí za takéto trápenie.
ty ho asi veľmi ľubiš, no on teba asi tak nie. ak by ťa ľúbil, nepovedal by to nahlas. a raz, po rokoch manželstva ti to určite bude vyhadzovať na oči. a bude porovnávať a snívať, že aké by to bolo s tou druhou.
no ja myslim ze je to dobry debil...
Tak to ju este stale lubi a s tebou pravdepodobne chodi preto,aby nebol sam... No takeho chlapa by som si urcite nebrala, ked ta nelubi,nemusi to byt byvala moze prist hociaka,do ktorej sa zalubi a teba necha tak
by som ho hned poslala kade lahsie
asi vies kde by som ho poslala.. do p.... a nie do mojej:D ale do byvalej...
tak toto na svadbu teda urcite nie je...ved ked ti povedl, ye by sa vratil k byvalej, tak aka laska to je preboha je? to je s tebou len z trucu alebo preot, aby s niekym bol? radsej svoj vztah prehodnot...abyu si sa nevydala a potom nelutovala
tak toto ked ti povedal tak to ta isto nelubi mne keby to povedal tak sa s nim rozidem!