zapálenie okolie úst

gastanko2016

ja som mala tiež zapálené okolo úst a keď sa to začalo hojiť, tak ma to strašne svrbelo. Dávala som si na to bepanthen care. Pomohol mi a pokožka okolo úst sa zahojila prestala svrbieť.

duška

Ak máš možnosť,tak vyskúšaj biolampu.Mojej malej sa potom tvárička pekne vyčistila,len sme to museli absolvovať každý deň asi týždeň.To sa svieti a vyhrieva to postihnuté miesto,fakt to pomáha.

klementis

Pisala som co asi pomohlo mne. Ja som jej neradila aby pouzivala Canesten, to by jej v lekarni aj povedali ci je spravne nim natierat dietatu pery.
Kristinka, kokosovy olej zozenies v Bioshope.

farmaceutka

Myslim, ze v pripade tohoto dievcatka nejde o zapalene kutiky, ale popraskane pery a okolie pier. Canesten priamo na pery by som isto nedavala, najma nie v pripade maleho dietata, kde nie je asi realne dosiahnut, aby si to vobec neoblizovalo, na kutiky sa vyskusat moze.

klementis

Ja som mala nedavno zapalene kutiky, tak som si ich natierala Canestenom a tiez kokosovym olejom, kedze to moze byt huboveho povodu. A cuduj sa svete, do dvoch dni mi to krasne zmizlo. Neviem ktory z nich mi zabral, ale skor ten Canesten :) Predtym sa ma kutik drzal aj mesiac, ked som nic nepouzivala. Skus dcerke vyclenit jej poharik, ktory bude pouzivat len ona.

usiko

skos kuoit cisty kokosovy olej, to by mohlo pomoct...a este je to aj jedle, takze jej to neuskodi....ma fakt skvele ucinky....

kristínka9

Fakmaceutka, tieto mastičky som neskúšala, pery si oblizovala a šúchala rukávom, ale už to nerobí ale aj tak sa jej to lieči ťažko. Díky, skúsim.