virusove ochorenia a hrca za krkom

Príspevok v téme: virusove ochorenia a hrca za krkom
janiiiiiika

Dobry den.Baby prosim vas poradte mi............... mam choru dcerku od pondelka ma kasel, od stredy uz aj teplotu, tak sme sli k lekarke, dala nam antibiotika (augmentin duo) na teplotu (nurofen sirup) sirup na kasel (stoptusin) .........mame aj soplik tak este (olynth 0.1%)...nurofen uz nedavam od vcera lebo teplotu uz nemame..na kontrolu mame ist iba ak by sa nam stav zhorsil........ no a nam sa stav dnes zhorsil ,neviem cim ani preco ,ale mame vzadu za krkom hrcu ktora nas boli, neviem ci to je uzlina,alebo co to je.....neviem ako a co mam robit, prosim vas poradte mi....lekarku mame u nas az v stredu a ja sa do vecera zblaznim nie to este do stredy, uvitam preto nejake rady, dakujeeeem.

gastanko2016

môj syn mal nedávno tiež teploty a keď ustúpili, tak začal kašlať a sopliť. Potom som zbadala, že má tiež za krkom hrčku. Zľakla som sa a išla som k dr. Tá mi povedala, že je to zväčšená uzlina a že je bežné u detičiek pri chorobe. Dala nám ale na preliečenie Augmentin sirup. Teraz je to už lepšie.

lesslie

skus ist na pohotovost, podla mna by to mohla byt mononukleoza, tak utekaj s malou aj do nemocnice najblizsej, nech jej pomozu, cakat doma sa nevyplaca, rdsej mat istotu, ze nie je nic hrozne ako cakat a potom si vycitat....