AKO BRAT HAK?!

Príspevok v téme: AKO BRAT HAK?!
tana21

ZDRAVIM BRALA SOM POL ROKA HAK REGULON TAKTO: PRESNE NA MINUTU KAZDY DEN NA OBED. NEVYNECHALA SOM ANI JEDINU TABLETKU A NEPRESVIHLA CAS. ZISTILI MI OVULACIU A KAZDY MA PREDVIEDCA ZE CHYBA BOLA VO MNE LEBO KEBY SOM BRALA PORIADNE OVULACIA BY NEBOLA....JA NEVIEM CI SOM UZ BLBA ALEBO CO ALE NECHAPEM AKO MAM BRAT HAK PORIADNE KED SOM JU BRALA PRESNE NA MINUTU KAZDY DEN A NEBOLO TO PORIADNE...DAKUJEM ZA TYPY...HAK BOLA REGULON KEBY DAKOHO ZAUJIMALO...

whee_ee

ved liviana ti to zdovodnila a ma pravdu..co chces este pocut?:):) proste HAK nie je 100% ... a niekto do toho percenta alebo kolko to je spadať musí..

liviana

Tana21, stava sa to - citala som studiu, kde zistili ze az v 2% pripadov pri monofazyckych hak, 4,6% pri viacfazovych
(rozne tabletky pre jednotlive tyzdne) a vyse 40% pri cisto progesteronovych tabletkach ... vzornym uzivanim toto riziko zminimalizujes, ale neodstranis. Ak ovulujes napriek hak, mas vacsie riziko otehotnenia. Pripadne moze dojst k neuhniezdeniu uz oplodneneho vajicka a je na kazdej zene, ci to povazuje za ok, alebo je to pre nu vlastne potrat. Mozno by stalo za to, pouvazovat o zmene formy antikoncepcie..ak by dieta nebolo pre teba uplne neprijatelne, mozes si najst nieco menej zasahujuce do procesov v tele..a mozno u teba kedze tabletky nie uplne funguju nebude az taky rozdiel v spolahlivosti hak a napr. barierovych metod.

machulka006

tana21 - ja osobne nemyslím, pretože sem píšu iné prípady (samozrejme bez urážky), ale odkiaľ mám vedieť, že ty zrovna nie si tá, ktorá ATK berie ako lentilky?

tana21

tym ultrazvukom co ide dnuka...nie tym co chodi po bruchu ale ten co zasunie dnuka...a prisaham ze som nehnackovala ani nebrala ziadne leiy hadam viem nie? kebyze viem ze som mala sracku alebo brala lieky tak to sem asi nepisem nemyslite?!

názor

no vieš, si jednoducho tá šťastná, ktorá mala ovuláciu aj napriek antike...nič nie je doonalé...čo riešiš?

machulka006

tana21 - a možno si mala hnačku, alebo si zvracala, alebo si zabudla , alebo si brala nejaký nevhodný liek, len si si toho neni vedomá... je to kravina aby si mala len tak ovuláciu...
alebo žeby si zrovna ty bola to 0,01% ? pochybujem...

tan21

ok este raz tentoraz velkymi pismenami aby vsetci pochopili: NEBRALA SOM ZIADNE LIEKY ZIADNE ANTIBIOTIKA, ZIADNY LUBOVNIK NEMALA SOM SRACKU NEZZVRACALA SOM....MALA SOM PRESNE 7 DNOVE PAUZY A TABLETKY SOM BRALA NA MINUTU PRESNE....NIKDY SA NESTALO ZE SOM ZABUDLA....takze tak a mozte zase pokrecovat v typoch:D

machulka006

tana21 - nemala si hnačky, nezvracala si, neužívala si tabletky s ľubovníkom bodkovaným,neužívala si antibiotiká, alebo iné lieky, ktoré mohli znížiť účinok? dodržiavaš skutočne 7 dňovú pauzu?