Ak sa tu nájde niekto ako ja a podarilo sa mu schudnúť normálne,žiadnou drastickou diétou,tak poprosím o radu.Ďakujem všetkým.
Mám 158cm a 65kg,poraďíte mi?
Mám jednu otázočku,čo si myslíte o šumivých tabletkách s rôznymi príchuťami.Myslíte si,že môžu nejak pomôcť alebo uškodiť pri chudnutí.Aké sú podľa vás najzdravšie?
Ďakujem za všetky príspevky,ste zlatí,že sa mi ozývate.Ja lietam okolo svojich 2och drobcov,majú 5 a 2,5roka,takže pohybu mám nadostač.Myslím si,že na začiatok mi stačí tých 5kg zhodiť,veď ja som pribrala pri druhom tehotenstve 20kg,takže pred 2ma rokmi som mala 85kg.Amorea,tiež si myslím,že nepotrebujem zhodiť až 15kg,stačí pre tento rok 5kg.Mikulaš,neviem prečo by som ti mala volať,ak niečo chceš,tak to napíš tu.Zabicka 1611,s icq neviem narábať,nemôžeš mi napísať na môj mail?Hanadeka,ja tiež poskakujem s váhou,keď nepapám,tak mám aj 64kg,ale keď to preženiem tak aj 67kg.Tie posledné kilá sa mi zhadzujú najťažšie,fakt neviem ako sa ich mám zbaviť.
ahoj eliška ,viem o čom píšeš..ja mam ešte menej ako ty a na nás nizkych je každa váha naviac ovela viac viditelnejsia,ako na vyssich zenach..teraz vazim 63 kg a mam z toho strašné depky,lebo mne tá váha poskakuje t.j. jojo efekt
nedarí sa mi schudnút,neviem aky mas metabolizmus,ale drzim ti palceky
čo kikina?pre boha vobec nemusi toto dievca zhodit 15 kg boze vobec nie...staci 5 kg a to budes mat ovela lepsiu naladu...vies proste ani tak nezalezi na tom kolko dievca vazi ale na tom kolko vypada...svaly su predsa tahsie ako sadlo...pa
eliška, s tvojím chudnutím to nebude až tak vážne... úplne ti stáčí takých 10kg...najviac ak 15... držím palce
Prepáčte,dala som tému do zlej kategórie.