caute ! ,,, chcem sa spytat ci pijete mlieko ...ci vam neak pomaha (-:
--------------------------------
Článok na tému "Mlieko je stále základnou zložkou výživy" www.zdravie.sk
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Pijete mlieko?
a vobec, naco doplnky? mame predsa bohatu a pestru stravu, aj draslik pise, ze mu kapsuly odchadzaju nestravene s exkrementami. aj dalsi sa stazovali, ze kakaju normalne cele tablety. tak potom naco to je dobre? to su naozaj peniaze vyhodene.... do kanalizacie.
Ach ach....Damian....aj ja mam robotu kde (svojim) sposobom pomaham ludom :DD
hlavne my vysvetli, ako pomahas ludom ked im napises, aby nepili mlieko....
a ked niekto pise ze najlepsie doplnky suu swansonvitamins...atd to je co ???
damian a ty odpisuješ len tomu čo ti vyhovuje....odpovedz prosím mne na otazku...
Ach Bingham. Kiez by som mal cas vyvadzat Ta z Tvojich chronickych omylov.
Aj ja aj RNG sme v zahranici a sme vyborne zabezpeceni. NEPOTREBUJEME si robit reklamy na doplnky a ani na nich zarabat. NEPOTREBUJEME. Zapis si to za usi. Ty vsak aj ked by si si to zapisal a cital 24 hod denne asi aj tak nepochopis, ze su ludia, ktori sa snazia pomoct a aj pomahaju, bez naroku na honorar. To sa asi v 21 storoci tazko chape, ze? Aspon je vidiet, ze si stale v tom systeme, ako vacsina ludi, podobne zmyslajucich a stracajucich moralne hodnoty a nemajuc altruisticke tendencie.
draslik, jodid draselny sa pouziva aj ako jodova profylaxia pri havariach jadrovoenergetickych zariadeni, takze ak byvas blizko pri jaslovskych bohuniciach, mas to vyhrate :-))
datelinka :))))
pauli, daj pozor aby sa ti deti nesmiali: "apuli, apuli, dostanes po papuli" :-))
datelinka, aj apuli je dobré, ak budem menit nick určite to použijem :)
no ja som z BB a tiež to neovládam na 100%:)
Denz :DDD