Vidi niekto auru?

neznámy

Vidím, ale neviem či je to aura.Pozriem sa na prsty na tmavšom pozadí v tieni.Na ruku mi dopadá slabšie svetlo od okna.Na končekoch prstov akoby horeli menšie tmavé plamienky.Nad nimi asi 5cm hruá vrstva sivého akoby plynu.Pohnem trošku rukou a akoby to bola naozaj vrstva plynu.Možno aj nejaký náznak farby,ale naozaj len veľmi slabej a priesvitnej. Je to naozaj aura? Skúšal som aj pozrieť jedným okom a je to to isté. Keď sa pozerám priamo, nevidieť až tak dobre.Ak sa pozriem akože nejak okrajom pohľadu, vidím lepšie.Čo je to?

kika32

Auru moze vidiet kazdy clovek,staci trocha treningu.
Je to velmi dobra vec, mozte nou pomoct vela ludom.
Cez auru viete zistit priciny chorob.Podla jej farby a laicky povedane pretrhnutia

agaven

ano kazda aura nieco znamena aj sa da diastikovat čo coveku je to je vsetko v knihe ano aj ja som to citala kusok v nejakom časopise

agaven

ja sa potrebujem len nabijat aury vidim sice je ich vela ale ja mam tu hlavnu a ta mi staci len sa neviem nabijat ahojte

zuky

avagen: nie,nie ja nechcem kradnut energiu .. o tom som pocula nieco.. ze su ludia ktorym na to staci pohlad.. .Ja len ze milujem ludi,co sa usmievaju, proste ide im z oci taka srdecnost,dobrota.. a to ma dokaze dobyt.. ze aj ja si poviem,ze chcem mysliet pozitivne... ze Zivot je krasny nech sa mi aj akokolvek v tej chvily zda,ze by bol nanic... .

ShaulaThalit

Jasne, auru dokaze v podstate vidiet hocikto, ale aj na to musia byt iste podmienky...
Mozno sa uz niekomu stalo z vas, ze ste boli v lete, ked palilo slnko na kupalisko a pozerali ste sa na osobu, ktora bola blizko bazena, alebo si macala v nom nohy, alebo len pri nom lezala...vtedy sa vam po par sekundach objavi isty obrazec, ktory je teda tou takzvanou aurou...
Ale to som uviedla len jeden z mnoooho prikladov. Pekny den