Nie som taka....

Príspevok v téme: Nie som taka....
eliie

neviem preco ale ludia ma povazuju za anorekticku pri mojej postave to tak vyzera pretoze mam 176 cm a 54 kg mozno si poviete ze to je normalne ale postavu mam uplne chudu ale ja jem vsetko co mi chuti normalen a niekedy aj viac.. proste neviem mam asi dobry metabolizmus ale ludia si hned pomyslia ze som anorekticka alebo nejem ale mna to uz dookola nebavi vysvetlovat ze ja mam taku postavu :((

ssia

to je práveže dobré keď cvičíš a baví ťa to, v pohode v tom pokračuj. veď pokiaľ normálne ješ a nezvraciaš, nemáš ppp. podľa mňa by si mohla začať posilovať, aby si nabrala trochu svalov a budeš vyzerať "normálnejšie":)))

elllie

ja som uz od malicka taka chuda.. samozrejme som aj cvicila ale nie pre to ze som chcela schudnut ale preto lebo ma cvicenie a pohyb bavilo

mna uz to nebavi !!!

pochopim keby si mala ozajstny problem, niaku chorobu, keby si mala naozaj anorexiu !!!...boze ale stazovat sa nato ze ta nebavi vsetkym vysvetlovat ze mas chu postavu lebo to mas v rodine...za tie strie sorry nevedela som. ale nieco ine je ich mat s toho ze si vysoka a rychlo rasties alebo co ako toze to mas s jojo efektu !!!

mna uz to nebavi !!!

bud rada aspon ti vaha neoklisa stale hore dole..raz mam nadvahu raz podvahu!!!
ked si tam jeden cokoladovy cukrik hned je to na mne vidno. a kvoli tomu jednemu cukriku musim cvicit ako blazon najmenej mesiac :(:( trpela som kvoli tomu dva roky na bulimiu...a teras je moje telo uplne znicene aj bulimiou aj neustalim kolisanim vahy. ty asi nevies ake je to mat strie a nemoct nosit kratase ani kratucke tricenko ja mam 170 a teras 65....mala som uz aj osemdesiat aj 51...takse bud rada ze teras som tak "akurat" lebo by som sa tu rozohnila este viac !!!

otazka

ale ved nech si myslia co chcu nie? teba to moze akurat tak tesit ze mas metabolizmus aky mas :)
btw.dala by si mi pls na teba mail?