KRV PUPOCNIKOVA

manzel

no vidim ze nazory sa roznia a asi sa clovek bude musiet rozhodnut sam. ak by sa niekto este nasiel kto tu krv dal odobrat a ako je to dalej tak vam budem povdacny

miska31

Ano to nam povedali ale sme ju nemali ale tak zase to povedat mohly a či by mu aj pomohlo neviem ale to je asi individualne niekomu može a niekomu nie

bobika 1

mira, tak neviem ale ak čerpáš informácie z tej stránky, tak neviem, neviem ale manžel otvor si tu stranku a urob si usudok sám. Keby sa dala leukemia učinne liečit sravou, prečo tolko ludí na nu umiera?

manzel

no ked to je tazke rozhodovanie. ja som tiez pocul ze je to len dobry biznis a komercne zarabanie. vraj to tomu dietatu nepomoze. ale vraj sa to da bezplatne odobrat a darovat na onkologiu kde to moze pomoct. mira ty mas nejake skusenosti ked tvrdis dobry biznis.Miska31 a tebe vtedy povedali ze by to vasmu dietatu pomohlo?

miska31

Ahoj nedala som si odobrat pupočnikovu krv ani pri jednom z mojich dvoch deti ale ak by som mala mat tretie a mala peniaze tak to určite urobim,lebo syn ked mal dva mesiace bol v nemocnici a vtedy by sa mu zišla ta krv ale sme ju nemali,ale dopadlo to aj tak dobre ale nie vždy to tak musi skončit.Pekny večer Miška

bobika 1

my sme dali tiež odobrať pupočníkovu krv, určite je to dobrá vec, ale pevne verím, že to nikdy nebudeme potrebovať.