strpnutie prstov

priserka2

Brat tabletky kazdy den od bolesti, je tiez ,,vyhra,,.
Rovnako som verila, ze to prejde same od seba,problem u mna pretrvaval 5 rokov,zo zaciatku som chodila na rehabilitacie, tie mi pomohli. Sem tam som rano vstavala so strpnutymi prstami,avsak posledny rok sa mi trpnutie znova vratilo v plnej miere, az to trebalo riesit. Nieje sa coho bat, chirurgicky zakrok trva dokopy 20minut,robia to v lokalnej anesteze, takze domov ides po vlastnych. Mesiac by si mala co najmenej namahat ruku. Zoperovane som mala obe ruky s casovym odstupom a lutujem len jedno, ze som sa na to nedala skor. Clovek ma strach, ale ak mu to ma pomoct, nieje o com. :) Len si zisti dobreho lekara, co operacie robi pravidelne a ludia su u neho spokojni. Pocula som aj o pripadoch,kedy to ludia neriesili, az nakoniec stratili citlivost koncekov prstov. V kazdom pripade napis, ako si pochodila :).

100272

priserka2-dlhšie mam bolesti zapestia(da sa to vydržať:tablety pomahaju)no teraz tie prsty -tak to je už vela .Ked boli zapästie da sa ešte robiť ,aj ked tie bolesti v noci su niekedy hrozne ,ale teraz tie prsty .Tie ma odrovnali -včera som si myslela že už mam asi poražku.Je to neprijemne a to su sviatky.Asi budem musieť navštiviť lekarku-až to neutichne

priserka2

Presne to, co som mala aj ja. Urcite navstevu lekara neodkladaj, nema to vyznam dalej natahovat. Ja som sa aj bezne budila zo spanku kvoli tomu. A rovnako ako pises, neprijemny pocit necitlivych koncekov, slabost ruk, mala som problem udrzat pohar v ruke, pri umyvani ruk som pocitovala ako keby impulzy v dlaniach. S dlanami nemas problem?

100272

ja ich mam strpnute komplet všetky na pravej ruke-hrozne,pripadam si ako keby som ich mala privrete medzi dvere(a to :Prava ruka)ked v nej niečo drim ,alebo krajam --hroza uplne

priserka2

S trpnutim prstov a s bolestou v dlaniach som mala podobny problem niekolko rokov, az mi zistili syndrom karpalneho tunela.Zalezi aj od strpnutych prstov, ak trpne palec, ukazovak a prostrednik ide o syndrom karpalneho tunela. V kazdom pripade treba ist k ortopedovi, nech sa na to pozrie.

eam

To isté aj ja mám odkedy mi zobrali polovicu štítnej žlazy, tak ja si myslím, že to mám preto. Vy mate ŠŽ o.k.?

100272

prosim vie mi niekto poradiť -mam už 2 den totaln strpnute končeky prstov na pravej ruke -žiaden cit ako keby som ich mala umrtvene :čim to bude?