Napadlo ma, ze sa Vas tu skusim opytat, o co moze ist. Pred rokom mi na cele napuchol "vred", vyrazka. Nikdy mi z toho nesiel hnis a dodnes tam mam maly cerveny hrbolcek a neviem co s nim. O co ide? Co sa s tym da robit? Mozno mi pomozete
vyrazka uz vyse roka
joooj, som uz unavena, trosku som ten prispevok predtym domotala, dufam, ze bol ako tak citaelny:)
no dne je to strasne u tych doktorov...vrrr, mi nieco hovor...veru to budem mueiste riesit, lebo bohvie co to je
no radsej zbehni..ak tam mas hnis alebo nieco podobne, moze to porobit sarapatu v tele... priatel už z toho mal nejake problemy..ale on to mal niekolko mesiacov, nie rok... teraz aj berie antibiotika pre istotu.. lebo pod pazuchami sa mu zdurili uzliny a tak..vies.. on bol za obvodnou a ta ho poslala na chirurgiu..aj tak teraz treba vsade doporucenia.. mna minule tak seklo ze som ledva chodila a odmietli ma osetrit lebo nemam doporucko..tak som to liecila sama:D
joooj, asi budem musiet stym ist ku koznemu:(, rok je uz dlha doba, nechapem z coho sa to robi
ale vravím, možno si iný prípad:).. radšej zbehni za obvodnou a popýtaj sa:)
hnis s krvou atd.. no..má to este nezahojene..ale je to velmi tenunke.. tenunká čiarka dlhá mozno pol cm.. ani to nesili, ze to nie je potrebne.. mal to vzadu na hlave.. tam, kde sa chlapom robia z vladov hviezdicky :D... no..vies?:D
no teda, ostalo mu tam potom nieco? myslim, nejaka jazva, vies ja to mam nad obocim...
a co "zle" tam mal? myslis hnis?
hm hm..mozno ti pomoze rozrezanie a vycistenie.. nieco podobne robili mojmu priatelovi nedavno..mal to vo vlasovej casti, ale take vacsie..mozno 1,5cm.. aj vlasky mu tam vypadali..narezali mu to, vytlacili hnis a dali drenáž, nech mu to vyťahuje to zle.. potom mu ju vybrali, ani sit to nebolo treba..mala ranka...
ale v tvojom pripade mozno ide o nieco ine:)