ahoj. prosim o pomoc! moja najlepsia kamaratka sa mi prednedavnoom priznala ze chce skusit niake drogy. vraj to napadlo jej kamosku. najprv chcela iba extatu ale teraz chce kokain a heroin. neviem co mam robit! ako jej to mam vyhovorit. ona ma uistuje ze sa nic nestane. ale ja sa bojim. dokonca aj nasa spolocna kamaratka ktora brala drogy (piko) dva roky ju v tom podporovala, a radila jej ako a co ma robit. ze jej zozenie atd. za tot ich obydve nenavidim a najracej by som ich nechala poucit sa na vlastnych chybach. ale na druhej strane sa bojim ze ak sa nepokusim jej to vyhovorit a nedajboze to dopadne zle, ze ma to bude prenasledovat do konca zivota. vobec teras nespim.som zufala!!! prosim poradte niekto - (aj ti co mate skusenosti s drogami, je to naozaj tak ako sa hovori ze ak to skusis raz tak v tom zostanes alebo sa stoho velmi tazko dostanes???) co mam robit.ako ju presvedcit ze NIE !!! ...dekujem.
Najlepsia kamaratka chce skusit drogu
Vyskusala som aj ja uz nieake tie veci ale heroin nikdy a nikdy nechcem lebo heroin je fakt ze svinstvo.....kokain kralovska prirodna droga,pokial to chce len vyskusat raz dva krat tri krat styri pat krat dobre,lenze vsetko zalezi len na nej ci je silny typ cloveka a nebude si nahovarat ze bez toho nevie zit..z osobnej skusenosti ti mozem povedat len o kokaine,pervitine,extaze,hubach,marihuane....... kokain ten som mala dost krat,ale nikdy to nebolo tak ze som musela e bez neho to neslo ja osm to brala ako zabavu,lenze keby som sa na to nevykaslala tak som v tom.po dvoch mesiacoch dva krat mozno tri krat do tyzdna co som si dala som prisl na to ze davky su vacsie.kokain je fyzicky navykovy... po nieakom case.....
s pikom je to o inom to si stale raz za cas dam ale zeby ho potrebujem k zivotu by osm nepovedala lebo zit viem aj bez neho....piko neni az tak fyzicky navykove podla mna je viac psychicky navykove......tie ostatne to su len take hracky na sradnu nic ine pokial si nevsugeruje do hlavy ze ich potrebuje a ze bez nich to nejde.....moj pohlad na tvoju kamratku je taky ze to len pre frajerinu pre nic ine keby chela len skusit urcite o tom nepovie nikomu a skusi to.ak sa ti podari skus si ju obcas vsimnut ako je na tom lebo moze dopadnut velmi zle..neni to len taka hracka na hranie ktora ked ta omrzi mozes ju zahodit prec s tvrdymi drogami je to tasie,ale vsetko zalezi len od osobnosti cloveka
to, ci spadnes do zavislosti zavisi iba od toho, do akej miery sa ti ucinok danej drogy paci a vyhovuje
edie_s.
Videla som chalana ktorý bral heroin a pervitim asi 6-8 rokov. A sam dakoval sucovi ked ho bral do vazby. Nie pre skutok, ale pre to, ze ho posle konecne niekto na liecenie.
ja poznam osobku co v tom plavala dost dlhu dobu ale lahko sa z toho dostala... neviem mozno je to len taky strasiak...ze vyskusas raz a uz si v tom...:-) mmm kto chce tak s tym prestane...ludia co tzo opakuju tym sa to paci ...
som z tych ,,normalnych,, co si povedali raz a dost a takisto aj par mojich kamaratok. Takze nieje vzdy pravidlom, ze kazdi kto skusi do toho spadne. Preto ak to tvoja kamoska chce vyskusat, musis dufat, ze to bude prvy aj posledny krat. Tak drzim palce
krisha: dakujem ti ze si napisala. nechcem len nazory od tych ktory vtom idu uz dlho...ale aj od tych ktory to len skusili. potrebovala som vedet ci ked to len sksis ci uz si viac nedas...dik
nie. ona nieje emo. vsetko je v poriadku len myslim ze za to vo velkej miere moze ta jej kamoska ktora to navrhla
pisala som, ze som skusila vselico. Skor si myslim, ze by si chcela aby ti napisal niekto, kto do toho spadol. Ne?
neni tak ona nahodou emacka? :D mozno si velmi cita take clanky a chce si zahrat nejaku rolu :))) prastena to holka no...
dakujem vam za odpovede. ale ona dobre vie co to vsetko obnasa ona si praveze rada cita clanky.knihy,pribehy o drogach a tak...travu uz skusila. myslim ze ju to pritahuje a nie len ze to chce skusit.
prosim napiste aj niekto kto uz skusil tvrde drogy