moj priatel sa boji :(

amelia

hmm len aby to boli koli tej krivosti, možno mu vadi niečo iné alebo sam u to nepáči s tebou skús ho nejak zviesť ,aby nemal inú možnosť...moj partner ho má tiež zahnutý do jedne strany a? nič...a to mávame sex pravidelne v ničom to nebráni..

kuťa

ja som s nim mala asi 2 krat pohl.styk a nebolelo ho nič...všetko v pohode...len ho strašne trapy ta kryvosť...sa boji že mi niečo urobi a od vtedy si vzal do hlavy že nechce sexovať koly tomu...a je strašne tvrdohlavy...takže s nim je to ťažke

suzana

no ja by som to na lahku vahu nebrala, raz som videla jeden program, kde to rozoberal sexuolog a povedal, ze pokial to brani pohl. styku a je bolestivy, tak je to problem, ktory treba riesit...

kuťa

mno ja nevjem čo mu je...on hovori že koly tej jednej veci...jeho netrapia žiadne veci...a je strašne tvrdohlavy :(...tak neviem ako teraz s tym :(

vyhovorka

podľa mňa to je výhovorka...žiaden chlap si nenechá ujsť sex pre nejaký svoj nedostatok......skús sa ho opýtať čo ho vlastne trápi

leerka

ziadny hclap nema rovny penis, teda spon myslim.....a vies ako sa hovori, ohnuty dolava maju normalni chlapi a do prava teplosi.... :-)