Dokaze HAK ovplyvnit chuť na sex?

leerka

tinnus, teraz mam novynette a tam je ta chut ok a pri jeanine som mala neskutocnu chut ale bolo mi to prd platne, lebo som z nej mala stale stale vytoky....nezazila som ani jeden den, kedy by som nemusela mat intimku....takze som sa vratila zase k novynettu, potom

tinnnus

leerka prosím ťa mohla by si napísať názov tej hak pri ktorej je to ok?? a môžeš pridať aj tie z ktorých si mala neskutočnú chuť:) dikes

lukina

hmm, no neviem, ja mam nuvaring, kde je vraj dost malo hormonov a na sex nemam chut vobec.. a to som predtym nemala problem... skus zmenit a uvidis..

leerka

merena, ja som hak menila trikrat....pri prvej, ktoru mam aj teraz bola chut v pohode.....pri druhej, nebola hcut vobec, sex sa mi hnusil nemusela som ho mat ajncele leto a ked mi dal tretie tam som mala neskurocnu chut na sex.....a teraz som pri tych prvych a je t ok

machulka006

merena - je to na 100% z antikoncepcie, zvlášť ak berieš takú proti vyrážkam alebo nejaký starší typ...
stačí ak zmeníš (na tú správnu), alebo vysadíš úplne a skúsiš sa chrániť inak...