zostala som zhrozena :((

martarantula

Ahojte,
chcela by som Vás upozorniť na nový príspevok v rubrike články, ktorý sa týka výskumu porúch príjmu potravy a súčasne Vás žiadam o účasť na ňom. Zistime viac o PPP. Držím palce v boji proti tejto zákernej poruche.

technécium

tak, ty si zostala zhrozená, tak to ja potom budem rovno srať atómové hríby a vôbec čo ja tu robím-vymeníme sa

strawberry blonde

mrs_lovejoy:
neviem preco si myslis ye to niekto robi pre zabavu alebo srandu...
ja to chapem....ale us to nerobim..

mrs_lovejoy

Baby liecte sa.... ani anorexia, ani bulimia nie je srandovna... zabavna... je to peklo:( no da sa z toho vystupit!

gracy

ja viem ze musim tuto situaciu riesit teraz a naozaj chcem, len... ked uz som pevne rozhodnuta ze oddnes zacnem normalne zit tak sa ozve vo mne nieco silnejsie co mi stale do hlavy tlaci jedlo, cely cas potom len myslim na to co vsetko chcem zozrat to aj urobim a zas vracat a vracat. proste posadnutost, zavislost.
ALe NAOZAJ zajtra lepsie povedane od tejto chvile sa budem snazit tak mi drzte palce a napisem ze ci sa mi to dari.

rada

gracy: nevies co mas robit? rozmyslaj teraz lebo potom ked uz budes mat problem (sice ho uz mas ale da sa s nim nieco este robit) tak si budes nadavat ze racej zit a byt tlsta ako odpisana. Tak sa uvedom a precitaj si co ta caka ked sa neuvedomis!
nechapem jak s takym humusom mozete zacat vsetkym normalnym chalanom sa to hnusi ci o to ti slo?

bulimiiiiiiiiickä

gracy,ja to prežívam tiež každý deň už 3mesiace,hrdlo ma nebolí,ani slabá som neni ale som koli tomu na mizine,celý plat som na to minula a teraz predávam svoje šperky len aby som na to mala,nic ine ma nezaujíma,ked to nemám idem zosaliet nedokážem sa na nic ine sustrediť,ako abstaky,je to moja závislosť:((