Co si mam o nej mysliet???

Príspevok v téme: Co si mam o nej mysliet???
lucius

Ahojte vsetci
Chcel by som vas poprosit o radu.
Paci sa mi jedna holka u nas v praci, dost dlho sa to tahalo, no nevahal som a poslal som jej nieco anonymne, par dni potom som jej povedal aka je situacia a naznacil som ze by som mal zaujem...povedal som jej ze ten darcek anonymny bol odomna a ona sa krasne na mna usmiala,taky tajomny usmev nahodila ze vie o com vravim...no hned ten den zacala sa robit dolezita, a myslela si "CO SOM TO SOM" neviem mozno som ju predtym nepoznal, a nevedel som ze bude taka, alebo proste "moje vyznanie" jej stuplo do hlavy. Citil som jej pohlad stale, a stale ked som sa na nu pozrel nase pohlady sa stretli a zasmiala sa na mna. Ked sme nieco spolu robili, tak mi surovo rozkazovala...toto dones, tamto dones a ja ako poslicek som jej priniesol co som jej na ociach videl, ked prisla k nej jedna kamaratka tak sa predvadzali obidve a ona bola hlavna akterka smiechu atd... Potrebujem radu, je taka schvalne? aby uputala? alebo, neviem co si o nej mysliet, strasne ju lubim a neviem co tym chce dosiahnut Vela som o tom premyslal a asi zacnem sa k nej spravat tak ako ona ku mne, bude to spravne? Asi pravdepodobne chce byt stredobodom pozornosti ked vie ze ju sledujem jednym ockom, mam si ju prestat vsimat? alebo ako ju zbalim???

jarik

Kasli na nu!!! je to totalna tava, ta ta bude len vyuzivat, presne s takou som mal skusenost v lete, bude ta vodit za nos, raz ti naznaci ze aj by chcela a potom zrazu ta bude vodit za nos vyuzivat a tak, daj jej poslednu sancu v tom ze uplne ju zacni ignorovat akokeby ani nebola, vsimne si to a mozne sa zmeni a uvedomi, ak nie je na 100% ten prvy pripad a v tom pripade na nu kasli, len by ta aj tak odkopla. Je na koni lebo si jej vyznal co k nej citis a ona je v pozicii ze asi takych ako ty je viac a proste sa zahrava lebo chce nieco viac. A ty hadam nechces byt v pozicii nejakeho trtka. Ale nic to je len moj osobny nazor a skusenost, inak nie som sklamany, mam skusenost a viem akym dievcatam sa naisto vyhybat. Drzim prsty

crazynka:)

Lucius kasli na nu, zbytocne sa trapis. Ta baba ta ma na vysmech, prepac ale inak to napisat neviem. Najdi si niekoho kto si ta zasluzi, pretoze vyzeras byt velmi mily chalan. A ked to ona nechape, jej problem. Urcite raz na to doplati.

bobika

lucius, prepac ale je to tava. Robis si s teba posmesky a to nie je od nej vobec pekne. Ja na tvojom mieste by som sa na nu vykaslala, lebo je to len jedna namyslena baba, ktorej asi robi dobre ked sa niekomu moze vysmievat. Ja viem, nepotesila som ta...ale podla mna to nema buducnst. Keby to chcela, tak by sa chovala uplne inak a myslim, ze sam to vies. Radsej sa pozri inde, lebo tato baba si ta absolutne nezasluzi. Sam uvidis.

gomez

Myslím, že si trochu protirečíš: píšeš, že ju ľúbiš ale vymenoval si hneď dôvody prečo ti lezie na nervy. Prepáč, ale asi to musí byť riadna samica keď ti takto odkrvila rozum. Ináč ako píšu včetci: skúša na teba klasickú puberťácku tenisovú loptu - čím silnejšie ťa odpáli, tým rýchlejšie sa vrátiš.

lucius

Ale mala by sa spamatat nie? ma 24 rokov, a oni sa nesmeju na mne, ale ked tamta pride tak sa bavia proste...presne tak ako vravis "ako male deti"