neviem..nie som si ista..ale mam strach ze zacinam chytat zapal pluc..dost ma boli v hrudniku..a neviem..ci je to tym..ale ..ako keby mi vyskocil stavec v oblasti hrudnika..taku bolest pocitujem...trosku sa pootocim..alebo sa predklonim..a nenormalne ma boli chrbat v hornej oblasti...mama mi povedala..ze vraj je to priznak zacinajuceho sa zapalu pluc..ak mate niekto skusenosti zo zapalom pluc..prosim poradte..dakujem..
asi zapal pluc:(
mna tiez poslali k ortopedovi a mala som tuberkulozu a bola som uz pozitivna t.j.mohla som nakazit druhych.zijem normalnym zivotom
moj kamos mal take bolesti.. no a potom mu nejakym vysetrenim asi RTG nasli dierku v plucach... nevie ani ako k tomu prisiel... potom mu spravili nejaky par-dnovy zakrok a ece ho poslali na liecenie a uz je oka....
ja som sa este v maji stazovala lekarke na bolesti v hrudniku a nemohla som spat na chrbte,poslala ma k neurologovi,ze je to chrbtica,bola som 3-mesiace na PN,dostala som lieky, obstreky, infuzie,vsetko na chrbticu bolesti mi ustupili minimalne v hrudniku ma stale velmi bolelo tak som isla aj do prace,teraz mi zistili zastaraly zapal pohrudnice a som zas PN.
moj syn mal zapal pluc, ale mal zopar dni vysoke horucky, skaredy kasel a ledva stal na nohach , co tak ist za lekarkou a dat sa vysetrit, pripadne na rongen, kde sa to bud potvrdi alebo vyvrati