.... je to pravda ze ked ste velmi vzruseny tak vam sex trva kratsie? resp. sa spravite za kratsi cas???
HLAVNE CHALANI
akooo osobne som ete panic ale poviem vam ked ma priatelka robi rukou ete sa jej nepodarilo ma spravit... tak budte radi ze sa spravite:D
No, hej, preto byvaju vacsinou panici rychlo spraveny, prilis sa tesia a su nadrzany jak kone , problem avsak nastava napriklad tak ako u mna ze uz som sa tak naucil "vsugerovat" si ze nechcem sex a ze nechcem "striekat" ze teraz mam problem aby sa postavil a aby som ho udrzal postaveneho dokonca... neviem, proste si uvedom ze cim viac to chces tym skor to dostanes ( bohuzial asi to plati len o tomto...)
No ano je to tak ze cim viac je chalan vzruseny tym skor sa urobi aspon umna a podla mojich skusenosti masturbaciou sa vydrz predlzuje..
noa a samozrejme ked viete ovladat svoje pocity ako jaa ze sa urobite skoror kedy chcete
pytam sa preto , lebo pri jeho byvalej sa mu to nestavalo. a pri mne teraz hej.. uz som zufala.. on sa sam robit nechce.. ze je to nezaujimave..a druhe kolo potom tiez nechce
recept nato ako vydrzat a nespravit sa je psychika ja mam s tym problem casto sa mi stalo ze som sa nemohol spravit a riesili sme to rucne strucne :-) proste moj problem spociva v tom ze si to akosi neuzivam a uz aj ked tak malinka vychylka vsetko znici a musim znovu on pre priatelku je to mozno fajn lebo sa urobi aj viackrat no je to povazujem za problem
jj to sa urobíš 2 - 3x pred sexom a vydržíš polhodinu?teda,ja vydržím hodinu aj keď nemasturbujem týždeň.A sex mávam asi 1-2x do týždňa kvôli vzdialenosti a odkedy mám priateľku už nemasturbujem:DA keď príde ten deň D, tak sa po týždni absencie neurobím za 10 min. Jednoducho mi to trvá hodinu a viac. V živote som sa pri sexe neurobil skôr ako za 40 minút. A to hovorím o sexe v kuse, nie s prestávkami.
Ja si ho spravim sama najskor...a potom si uz len uzivame..spolocne... :)))
j
a masturbaciou viem predlzit sex ci ani nie??? hmm nemyslim tesne pred sexom ale celkovo?
Takto Vám poviem. Keď som začínal so sexom, tiež som sa musel najprv pred tým, ako som šiel za frajerkou spraviť ručne doma, aby som aspoň nejaký čas pri nej vydržal. A teraz? Radšej sa nerobím pred tým, aby mi riadne stál.