Prstovanie

Príspevok v téme: Prstovanie
wvw

Ahojte, mam jednu otazku...chodim so svojou priatelkou uz dost dlho a chcel by som ju zatial uspokojit aspon prstamy...lenze problem je v tom ze som este ziadnu babu neprstoval a nechem aby ju to bolelo alebo popripade jej to bolo neprijemne...chcem len vediet ci mam ist aj do nej alebo len kruzivymi pohybmi...no proste ako to mam robit..Dakujem

Chester

wvw, tak tomu ver, že by to bolo divné a choré :-DDD Nepoviem, že keby že už spolu spávate a mate v sexe otvorený vzťah, že jej normalne povieš, že chceš vyskúšať lubrigačný, ale ked ju chces len tak zrazu prekvapit, tak len zajdi prštekami pod nohavičky a uvidíš čo sa bude diať. Ak sa vyzlečiete donaha a bude potrebovať zvlhčenie, tak sliny predsa máš a tie sa nikdy neminú...

wvw

No ide skor o to ze mne to pride divne aby som si von bral so sebou lubrigacny gel...ked jej tam chcem tak nenapadne zajst aprekvapit ju..asi by jej to bolo trosku cudne keby si pred nou vyberem lugrigacny..to by uz asi vedela co mam v plane no...:/ divne :D:D

Chester

Načo každý len lubrigačný gél odporúča? Pri prstovani nie je vôbec potrebný...ak ide o vlhkosť teda len, postačia sliny, načo tam budem drbať ten gél...

wvw

lubrigacny?? no ked jej to budem robit niekde nie ze na verejnosti ale ked budeme niekde zasiti mam vytasit lubrigant ? :D ahah urcite nie

akjam

hmm...tak ti poviem..ked to mne zacal robit priatel..bolo to nieco uzasne ale siel velmi opatrne a nezne najprv len hladkal a postupne pomalicky vosiel prstikom:) musis byt velmi nezny a opatrny lebo ak je panna a ma blanu moze ju to boliet a ked to budes opakovat postupom casu si zvykne alebo blanu pretrhnes...a potom to ide velmi lahucko uvidis velmi rychlo si to oblubite :) vlasna skusenoost:) nezabudni bud jemny a opatrny vsetko ma svoj cas:)