Viem, že tato téma sem moc nepatrí, ale ja sa to nemám koho opýtať a na nete čo som pozerala, tak su väčšinou aj vo štvrtok aj v piatok a to ja kvôli práci nemôžem. Dik za info.
Poznáte prosím nejakú VŠ, ktorá je iba cez víkendy?
A v BA nie je nič také? Neviete?
Ja som prave skoncila MTF Trnava, je to sice tazka skola, ale su tam odbory, ktore sa zvladaju super. Uci sa cez soboty, a aj skusky byvaju v sobotu. Takze ja som prave skoncila. Mam 6,5 roka :) prave za sebou, ale to uz sme posledni externi studenti, ktori mali 6,5 r. Uz to skratili na 5 rokov.
ahoj, ja chodím do nitry, na UKF- Filozofická fakulta, odbor Kulturologia, máme len v sobotu prednášky od ôsmej do druhej. Mne sa to veľmi páči, a vôbec neľutujem že som tam išla
ahoj,TU pedagogicka fakulta,tam som dialkovo studovala,boli tam aj nejake prednasky v piatok ale 99percent ludi je zamestnanych a nic sa samozrejme nestalo ak tam nechodili vzdy vsetci.Ja som tam tiez nechodila a uplne vpohode.Spoluziaci ti ppovedia co sa dialo no a poznamky vzdy niekto spracoval na net ,tak si myslim,ze to nie je nijak strasne ako si to predstavujes,hlavne,ze porobis skusky...