BIELE ZUUBKY :)

flower

pre biele zubky su dobre zubne pasty, ktore obsahuju karbamid peroxid - (karbamid peroxid je znamy ako ucinny bieliaci prostriedok na zuby, ktory neohrozuje zubnu sklovinu, preto je vhodny aj na citlive zuby). a tak pri ich castom a dlhodobom pouzivani sa zuby zosvetlia. ale k tejto volbe musite mat mnoho trpezlivosti a zuby si musite umyvat dokladne:)

rata

Medicka,áno ja som si dala vybieliť zuby pieskom. Dentálna hygienička mi povedala, že je to určite lepšie ako si dať vybieliť zuby rôznymi chemickými prípravkami, ktoré ničia sklovinu. Výsledok bol výborný.

leila13

farebné škvrny na zuboch môžu byť rôzneho pôvodu. Buď vznikli užívaním niektorých liekov, nesprávnym čistením alebo aj častým pitím kávy, čaju.... alebo fajčením.
Skôr ako bielenie, by som Vám odporučila návštevu zubného lekára alebo dentálnej hygieničky. Možno by bolo treba zuby iba očistiť a vyleštiť, alebo poprípade riešiť "plombovaním" - nanesením tenkej vrstvy výplňového materiálu.
Bielenie neodporúčam a ani drvivá väčšina ostatných odborníkov. Je to iba dočasná a pomerne drahá metóda. Za bielenie zaplatíte niekoľko tisíc korún a efekt vydrží maximálne pol roka. Navyše bielením si veľmi porušíte pevnosť a odolnosť zubnej skloviny.
Na začiatok si skúste kúpiť kvalitnú zubnú pastu s bieliacim účinkom a správnu zubnú kefku - Mäkkú! A kvalitné zubné kefky dostanete kúpiť jedine v lekárni.

kukolnka

Brunca ..ak si chces dojebat zuby kludne .Vies co robis pre svoju sklovinu s parskom do peciva alebo bikarbonou ! To je totalny blud " Nejlepsie vam vybieli zubar zuby ! su rozne beliace metody .Od cca 600sk az po 15 000sk ..zalezi ako si na tom .A nezabudni ,pozor na sklovinu ! Ta musi byt zdrava a pouzivam to ,co jej neskodi ..Inak zubna proteza

brunca

normalne nasyp na zub.kefku a spen vodou a potom si tym poumyvaj zuby mozes zopakovat. no zivocisne uhlie neviem tam si skor myslim ze to zanechava na zuboch skor ta soda a prasok do peciva.

medicka

hej brunca ja som nieco podobne pocula so sodou bikarbonou, abo so zivocisnym uhlim :)asi blba otazka, ale kolko toho prasku do peciva treba pouzit?

brunca

poradim vam jeden velmi ucinny a lacny a zdravy trik na bielenie zubkou.treba si raz za mesiac umyt dokladne zo vsetkych stran zubky praskom do peciva klasicky ako pri umyvani zubov,je to trosku nechutne aj vas natiahne ale pomaha to a hlavne nemusite vyhadzovat horibilne sumy za bielenie zubov.vyskusajte uvidite.