tak kupila som ti tuto farbu a poradite mi ako na to? vodu si zohrejem v kanvici na 60-90 stupnov.. ( to si mam dat take horuce na vlasy??? ) aaa mam ju nanasat stetcom ako normalnu farbu alebo staci vmasirovat ako obycajny sampon a potom zabalit?? poradte mi prosim
Farba Henna - ako na to
hennecolor sa da kupit najblizsie len v CR alebo cez net...u nas maju v Auparku (ak si z BA) hennu Lush, ta je v poho, silnejsia ako z dm :)
Tri mesiace su ok, ja som si to dala po 7 tyzdnoch a nic zle sa nestalo, akurat ak si ich mala chemicky zosvetlene, tak ta hena ti chyti vyraznejsie :) Ale zjednoti ti odrasty, takze sa nemusis bat :) no ak si chces byt ista, vyskusaj to najprv na nejakom prameni vlasov... nasla som este perfektny clanok dlouhevlasy.cz tu najdes zhrnute naozaj vsetko :))
jeee dakujem. len sa bojim troska, kupila sm si hnedu z dm drogerie a bojim sa ze to chyti nejako inak, mam farbene vlasy 3 mesiace dozadu na hnedo, uz je ta farba dost vymyta aj mam odrastene take 2 cm. a dakujem za link vela veci som sa tam dozvedela, taka jedna otazocka este, hennacolor sa da kupit tiez v drogerke?
este k tvojim otazkam.... na vlasy si to davaj teple, nie horuce, ze sa spalis, to by ti viac uskodilo ako pomohlo :)) potom si to prikry nejakym igelitom alebo ciapkou na kupanie a daj si na to nejaku staru teplu ciapku, aby to bolo stale v teple, inak to nema ucinok. Hena je dost bahnovej konzistencie, cize stetcom to asi nenanesies, ale normalne v rukaviciach s prstami (hena farbi aj kozu, preto vzdy rukavice!)
ahoj, takato tema tu uz je na zdravi, tak pis radsej tam, baby ti poradia :) velmi cenne rady, z kt. som sa ucila aj ja su na ceskom fore dlouhevlasy.cz :)) v zasade sa henna zalieva vodou, tak ako pises, lepsie horucejsou ako studenou, aby sa tie latky dobre rozpustili. No pre lepsiu vonu si ju mozes zaliat aj cajom, ciernym, harmancekovym...atd. Aby ti chytila lepsi cerveny odtien, mozes pouzit cervenu pariku, hnedy kakao atd atd..... Hena dost vysusa, takze si tam urcite daj aspon niekolko lyziciek oleja, ja pouzivam olivovy :) ak mas farebnu henu, je dobre si do nej vytlacit aj citronovu stavu, farba ti lespie chyti a bude vyraznejsia. Konecny vysledok sa vsak nikdy neda presne predpovedat, lebo zalezi od povodnej farby vlasov plus aktualneho namiesania heny, drzim palce a vela zdaru :)