Nejde mi ani tak o chorobu ako o to ako jej predchadzat.. zaujimalo by ma co robite pre dobru imunitu voci bacilom, vyrusom, alergiam a vsetkej tej havedi... Co je podla vas najlepsie????
---------------------------
"Postavte svoju imunitu na nohy!" www.zdravie.sk
Imunita, imunita, imunita.....
radca, umele atb sa neda brat cely zivot, lebo ma skodlive bocne nasledky. Prirodne potravinove doplnky sa ale daju brat dlhodobo, na to su priklady vo Svedsku, kde su ludia s povodne nizkou imunitou beruci betaglukany uz vuse 25 rokov. Takze prosim nepodcenuj ulohu doplnkov pri zdravi, aj ked s tebou suhlasim ze si treba zmenit stravu na zdravsie zlozenie
Ale ani pri najlepsej strave, ked ti nechodi dobre vyroba kyselin a enzymov, nemozes byt zdravy a musis si potrebne dodat vo forme potravinovych doplnkov.
RNG.
to by podla toho,co si napisal aj umele ATB zvysovalo imunitu.Strava ma na imunitu najvacsi vplyv.Doplnky su az na druhom mieste.
Radca, mnohe doplnky boli klinicky ucinne pri akejkolvek strave. Napr betaglukany zvysia pocet a aktivitu bielych krviniek aj u ludi jediacich balastne sladke jedla. Toa isto napr GSE a koloidna strieborna voda a ine zabiju mikroby, tj zvysia imunitu pri hocijakej strave.
Samozrejme spravna strava posilni telo znacne a zvysi jeho prirodzenu imunitu. To ale nezmnamena, ze spravne vybrane doplnky su aj pri nespravnej strave bezcenne, tak daleko by som s tym rozhodne nesiel
Je jedno, ake potraviny,alebo doplnky clovek berie.Pokial je vela cukrov a to aj zlozenych, tak je jeho imunita rovna nule.Strava je zaklad, lebo z nej sa tvoria imunitne bunky,hlavne su kvalitne bielkoviny.Bielkoviny z tepelne uprabenej stravy, su bezcenne a castokrat skodlive. Na ro si treba davat pozor.
Dobry clanok, ale uz trochu stary. Tam je soja vedena este ako dobre jedlo p[roti rakovine, co je dnes uz vyvratene.
A znie v zmysle ze spravna strava ta pozitivne ubrani pred rakovinou co je samozrejme mytus.
Zamorenie sa totiz moze nachadzat aj v na pohlad vybornych a zdravych potravinach(tazke kovy, pesticidy, rozne chemicke zamorenia) a proti tomu treba robit intenzivne odmorenia doplnkami, aj ta najzdravsia strava to nevie spravit.
A v clanku zabudli spomenut dolezitost enzymov, ktore sa zahriatim nad 55stupnov znicia, tj dolezitost jedenia co najviac surovych zelenin.
Co sa tyka pozmamky, ze nikto nevie, ci sa alicin v cesnaku znici varenim, na to predsa je jednoduchy rozbor. A zistit ako je ucinny voci roznym bakteriam a inym mikrobom sa da velmi lahko v petriho miske s patricnymi kulturami. Iste to na svete uz plno vedcov a lekarov urobilo, zialbohu vedomosti tohoto typu su potlacane pred verejnostou lekarskou komunitou, ktora oficalne "neveri" na ucinnost prirodnych prostriedkov
Zaklad zvysovania imunity je spravna strava a dobry traviaci proces.
Doplnovanie je len o tie latky, ktore v strave dnes nenajdeme v dostatocnych mnozstvach.
Jedna sa o selen, zinok, jod a probiotika.
Dalsie latky(potravinove doplnky) su len pre ludi, co aj napriek tymto doplnkom , dobtrj strave a traveni maju casto choroby.
Su to latky na zvysenie bakterialnej imunity, viralnej imunity, imunity proti plesniam a kvasnym infekciam a pod.
Je ich hromada a treba si vybrat spravne na individualnu potrebu.