Imunita, imunita, imunita.....

ackino

mám 40 rokov pravidelne cvičím od detstva a otužujem sa.mám liečenú sennú nádchu a asi aj 1 st. astmy ale liečim sa.snažímm sa zdravo stravovať ale dokážem sa pretrénovať a dostať organizmus do úplného vyčerpania hlavne nočnými službymi a nedostatkom spánku.Mám často afty v ústach a niekedy herpes na perách ktorý nastupuje tesne pred chodobou, pričom sa fyzicky necítim zle.Užívam aj antioxidanty.Poraďte niekto niečo na podporu imunity?Zatial mi najviac pomohol Imunor od alergologičky.napr.Imunoglukány mi nezabrali a ani vitamíny.

ahojahoj

Mám zvýšenú, či zníženú bunkovú imunitu, ako sa lieči, môže to mať vplyv na tehotenstvo? Moje výsledky:Fagocytárna aktivita 95.7+, INT spontánne 0,02-, INT stimulované 0,05-, CD3+CD8+ T lymfocyty 18,0-, CD3-CD16+56+ NK bunky 26,8+. Som alergická na trávy, obilniny, plesne, PNC, BKM a laktózu.

- mira

Imunita je stav organizmu. Neurčuje ju dodávanie látok, ktorí pozabíjajú mikroorganizmy. Určuje ju stav prostredia v tele ktorý je pre ne buď priaznivý alebo nepriaznivý. Určuje ju i stav slizníc a kože, ktorí im dovolia vojsť do tela alebo nedovolia.
Takýto stav dosiahneme jedine správnou prirodzenou /zásadotvornou/ stravou a doplnkovými technikami ako sú pohyb, čerstvý vzduch, masáže, i akupunktúra, primeraná fyzická i psychická práca, spokojnosť v živote.
Aplikácia látok na zabíjanie mikroorganizmov je len dočasná a ani zďaleka nie účinná proti všetkým formám.
Vedie k stresu a strachu z rozvinutia nových neznámych foriem škodcov, ako sme tomu v posledných rokoch svedkami.

mjanik

veľa pohybu na čerstvom vzduchu,pestrá strava-nepredať sa,dostatok spánku,zdravá myseľ....a ak ti to nepomôže,tak vyhľadaj akupunktúru,tá má na to metódu ako zvýšiť imunitu

RNG

Coraz viac roznych vyrobkov na posilnenie imunity vseobecne dochadza na trh, tu je napr jeden z nich, zalozeny na uz casto spominanych doplnkoch, ci uz antibakterialnych, antiviralnych, protikandidovych atd, proste vseobecne antimikrobialnych:
www.nowfoods.com. Jedine, co mi tam pripadne este chyba su betaglukany.

marian zelinka

Ako som začal predávať výrobky cez Amway užívam multivitamín NUTRILITE™ DOUBLE X™ od firmy Nutrilite. Som s ním veľmi spokojný. Ak by ste mali záujem môžem Vás skontaktovať s našimi odborníkmi a oni Vám poradia presne čo by bolo pre Vás najlepšie. Stačí ak sa ozvete mailom a dohodneme detaily.

RNG

ivko 111, keby si cital tu istu literaturu-lekarske periodika ;lekarov pouzivajucich alternativu- asi by si dospel k tomu istemu vysledku ako ja. (5% predavanych doplnkov su len mierne alebo prakticky vobec neucinne. Ale 5% , v klinicky ucinnych davkach(to ti nic nehovori??) je naozaj klinicky ucinnych, to tisice lekarov, co ich pouzivaju nielen na pacientoch ale aj na sebe ti potvrdia.
Zialbohu, na Slovensku lekari necitaju literaturu, ktoru ja studujem uz vyse 15 rokov, lebo nikto si tam nepredplaca periodika tak, ako si ich predplacam ja. Takze naozaj nemozu vediet a niektori, ktori idu "s modou" odporucaju bezne komercne vyrobky(tj 95% neucinne, v pripade Slovenska, kde lepsie produkty este nedochadzaju je to cislo este nepriaznivejsie)

ivko111

ale ved je známe, že trh s alternatívou sa z roka na rok rozrastá, nakoľko klasická medicína nevie všetko riešiť a žiadny seriozny doktor to ani netvrdí. Okrem toho, nemám s tým žiadny problém, len nech ten kto sa lieči alternatívou nech sa lieči len tou a nech navštevuje len alternatívnych doktorov. Mám jednu známu mudr. ktorá sa venuje alternatíve. Tak som sa jej minule pýtal, že nech mi poradí nejaký zázrak. Pozrela na mňa a hovorí:"ja na tom zarábam, ja to neužívam".Mne je uplne tri, čo si kto tu vypisujeta na virálne infekty, kľudne sa napchávajte všetkým čo Vám tu radia aby ste zlikvidovali tie vírusy v tele, aj tak ich nikdy nezlikvidujete, ale to je nepodstatné. Podstatné je iné, klasická medicínna je tak v 6O%medicína a zbytok biznis. Alternatíva je 9O% biznis a zbytok medicína. Hoci medicína len nezávažných, praobyčajných a často len psychicky podmienených stavov. Napríklad na takú nádchu ktorá prejde sama sú všelijaké zázraky uplne super. Tak si to kupujte ak to potrebujete.Je kríza, ja aspoň ušetrím, ale čo by som , ak sa tomu nerozumiem, neurobil pre svoje zdravie. Najlepšie sú zázraky vdaka ktorým budem zdravý. Pyramída.....a tu na týchto stránkach je jej až príliš.